Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik?a ranger vagy a csuzli?
A terepjaro meg nem ellenfel!nem gyorsul ugy mint a moci meg szerintem nem tud annyival kovetni sem.ha meg elerek egy osvenyt nyert ugyem van
az monnyuk már komolyabb ellenfél
Itt csak egy ilyen erdocsosz van,annak meg egy ford ranger terepjaroja...meg puskaja...csak nem lo ram
bár engem nem szoktak kergetni,csak a vízügyesek jönnek ki az őr házból ha hallják hogy veretjük,de ők megy gyalog vannak ilyenkor télen ,ha jobb idő van,akkor meg a simson swalbév al,az se ellenfél az XR 600nak
Meg kell lepni azt kesz!:)szegyen a futas...de a kva annyat annak aki kerget:D egyebkent igy mar nekem is jobban tetszik a hangja!ott a masik hurkatoltos video hasonlitasi alapnak
valóban ott már szól fainul azzal a kis szívószál véggel gondolom lopakodó üzemmódba volt a gép monnyuk az se rossz,ha nincs rendszám bár nekem sincs rendszám,hang az meg a kis arrownak köszönhetően van de nembaj,gyorsnak kell lenni és gond megoldva
Nezd eg a videokat ott mar auspuff modified na ott mar van hangja
Ha melegen nem indul , az sok anyagtól szokott lenni . Próbáld meg úgy hogy elzárod a csapot ( mikor még jár a motor ) , és picit még járatod mielőtt megállítod . Aztán jöhet a próba .
an neked?:D van annak hangja? mit rejt a belseje?:D olyan mint 1 kolbásztöltő kicsit
miféle kipuffod v
Üdv!
Lenne egy fura kérdésem.
Hogyan törölhetem magam az oldalról?
ebbe a hidegbe,ha fullra kivan hülve a gép,és ilyen -5be indítom vagy 3at rákell rugni mire beindul,ha m ár 1szer beindult,utána 1 rugásra pöccen a gép.
viszont ha rávan húzva a szivató,ugy elkezd pörögni mint a hülye, ha visszanyomom akkor meg le áll tized miliken kell játszani ,hogy ne is álljon le ,meg ne is akarjon felszállni 1helybe még melegszik
aztán ha már naggyából bemelegedett akkor szivató vissza és ketyeg szépen
link nincs rola? kiváncsi lennék melyiket nézted!
Nekem is Xl500R-em van de én irreálisan olcson vettem mééélyen piaci ár alatt!ha gondolod nézd meg a képeket/videokat!
hello szerintetek mennyiért érdemes Honda 500xl-t venni? én tudok 1et 120ezer ért szerintetek érdemes megvenni?
ez az msn-cimed is?
Jó mi
Vegyél fel msn-re ha gondolod...
hidegen pöci-röfi,ma kellett azé szivató me annyira nincs még jóidő de így is 3ik rúgásra elindult...
én azt nem értem még h mikor elindult és esetleg visszatolom a szivatót akkor pörög fel,ha ráhúzom akkor meg visszafullad,de ha bemelegedett akkor beáll az alapjárat
Valamelyik videomnál megtalált a motorom 2vel ezelötti tulaja! felvett msnre! most irja hogy itt lakik tölem 40kmerre és nála van a motornak az elsö lánckerékvédöje meg plusz egy auspuff meg egy zsir uj hátso lánckerék amit ha elmegyek érte nagyon szivesen odaad a motorhoz....ez még mind hagyján de ingyen!
Hihetetlen hogy ilyen fazonok léteznek
Bazzeg Ghost 10 percig röhögtem az e-mail cimeden most olvastam el elöször
igazad van!Engem is szét..szott az ideg mikor a motor müködésképtelenül állt a garázsban sötét volt én meg bent találgattam ki a dolgokat és csináltam is volna de nem tudtam!
Probáld ki ezeket reméljük ez a baj!
Csak melegen sux az indítás hidegen 3 4 rúgás szivatóval aztán max 2. ra indul szépen. Akkor indul nehezebben ha sokat állt de akkor se vészes. A gyertya elég szar volt már így mindenképp megérett a cserére. Mivel anno simoval is szívtam így hogy szar gyertyával szarul is ment meg volt hogy nem indult melegen ebből tippeltem a gyertyára majd kiderül igazam volt e :D. Már a rugási technikámra se nagyon gyanakodhatok mert ha hidegen tudom indítani szinte pöccre akkor nem hinném, hogy nem tudnám jól megrúgni melegen :D bár ez se kizárható :D. No mindegy majd kiderül jól tippeltem e addig meg nem találgatok tovább majd ráérek agyalni ha nem vált be .
hidegen meg pöci röfi szivato nélkül?
csak melegen csinálja,nem látom h baj lenne az úszóval...ott sztem minden
nekem új 9es hőértékű gyertyám van,XL-be ezt írja a könyve legnagyobbnak...
úszóddal nincs baj?

csak melegen nem akar elindulni?