Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haha
háát igen!
nálunk is rengeteg ilyen emberkét látni
Stressz hozta le rólad azt a húszast vagy valami komolyabb?
A buzsáki rém.
Eszméletlenül jól néz ki,de valahogy azok a szemek nem nyerték el a tetszésemet.
Hamár ott tartunk hogy ki milyen testalkatú
akkor én is azok közé tartozok akik nem valami nagy darabok
és nekem sincs gondom a motor emelgetésével hála isten
de én azokon tudok néha jót röhögni akik szenvednek mint állat egy 100kg motorral és közben van az ürge vagy 90 kg
itt van úgy is a dakar szezon akkor legyen 1 kis XL meg XRV is benne :) Omlásnak meghagynám az AT :) nekem elég lenne ez az XL :)
Akkor te se vagy tul vastag az tuti!
szevasztok
172 magas vok és 64kg,ahogy olvasom az egyik legkissebb és egyik legerősebb rider lehetek
az én moccom olyan 150kg körül van de nekem még sohasem kellett eldobnom jó messzire,egymás után 17szer tom felállítani,viszont mikor ilyen 30km/h sebességgel elcsúsztam,és volt egy kis perec,na akkor más a szitu...akkor max3-4szer megy.
Egy picit ilyen felszolitasnak erzem a motortol,mintha azt mondana"uljel csak le hulyegyerek szokjad az erot addig meg ne alldogallj!"
Meg en probalok allva motorozni de amikor huzok egy nagyobb gazt rogton leultet a nyeregbe:) ezert is mondtam az eronletet hogy fejleszteni kell kicsit
600as nekem nagyon tetszett baszott nagy nyomaték már 2ezres fordulaton
szinte olyan jó érzés mint amikor az ember golyóijait nyalogatják
En is hamar letettem rola mert ugyan annyirt kinaltak mint amennyiert eztt vettem!meg gondoltam az igen gyengen muzsikalna...de aztan fene tudja hogy 21loero mire kepes,mert nekem ez az 500as gep jelenleg durvanak tunik!aztan ki tudja ha megszoktam lehet ez is konnyeden kezelheto lesz
ilyen cr (?) vázas etz blokkos valamit láttam már élőben
praktikusnak mondható, simán lehet tartalékba 2 blokkot is tartani minimális pénzért
mondjuk attól még nem kellene
én sem tudom hogyan fertözött meg az etz láz,de hamar kigyógyultam belöle!
olyan öszvérbe meg bele sem szabad gondolni mint irtál,mert semmit sem ér!
gusztustalan és morbid!
Az elso kepeken sztriiitfàjter a többin meg supermoto...hatalmas eleinte en gondolkoztam ilyen honda cr vazba epitett 250es etz blokkos okossagra mondvan olcso hozza az alkatresz!vszont szerencsere olcson jutottam ehez a mocihoz igy lett egy honda vazas hondam!
elég bizarr
oszt ez lett belüle...
huuuu de szar volt......
ezt figyeldd mit találtam.
elsö és uccsó etz épitésem
A cigi.meg amugyis letelem:D en csak fele olyan sulyu vagok mint a motor...63kg!szoval 5odikbe kapaszkodnom kell mert lefuj a menetszel
hát rozoga azért nem vagyok..
én inkább ugy hivom hogy karcsúan sportos
neem.
vékonyabb vagyok de hálistennek,gebe nem,és eröben sincs hiány.
bár belegondoltam már hogy hizni kellene,de akkor no cigi+amugyis mit kezdenék a plusz kilóval?
csak még nehezebbek lennénk a motorral együtt.
akkor elég rozoga lehetsz, mert asszony olyan 175 körüli és 65 kiló, de zörögnek a csontjai...
ellenben én már 120 felett vagyok. de célom a 2 jegyű testsúly elérése
1 éve még 140felett voltam... az sem volt egyszerű
mert mindig zabálna az ember
az a jó motor és fizikum párosítás ha a motort fel tudod emelni egymás után 10x legalább......
akkor lehet akármekkora a gép....
egyszer volt olyan attrakcióm hogy full sáros úton (ami jobban csúszott mint a takony) kellett volna emelni de nem bírtam mert csúszott....... kitoltam/emelgettem így az út széléig ahol már volt gizgaz és ott tudtam két lábra állítani
de szinte annyit csúsztam hátra mint a motor előre
kb 2-2,5 métert kellett csúsztatni de elég jól leizzadtam
ez még a ténérével volt ami lehetett vagy 180 kiló
semmi gond, legalább nem kell keresgélni....
meg úgysem az enyém
ja,köszi ini,de tudtam szerválni tankot üléssel...
20e.be full patika xr-ét
köszi azért.
már csak egy dobos xr 18-as kerék kellene