Teflonszalag,de a kenderkóc jobb lenne.
Talán kókányolásnak hat,de ha két,három szálat rátekersz,beledagad s hajrá!
De egy benyaálló gumikarika is jó lehet!
Sziasztok. Adott egy xr 600 r 1987 es asszem. Az arany szinu felnibol gondolom. 2 karbis es van bennuk 122 fofuvoka, az nem kicsi? Plussz meg egy olyan dolog hogy bele megy-e a vastagabb hatso villa tarcsafekes kerekkel?
srácok, kéne egy kis segítség :D A kehelycső meneténél nekem valamiért átengedi a benzint és ezáltal belefullad a benyába ahogy húzok egy kis gázt. Valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
Van egy XL 600-om két karbisról egy karbisra szeretném alakítani, kapott egy NX 650 hengerfejet, karbit. Milyen szívó csonkal tudom felrakni hogy elférjem? A légszűrőházzal hogy lehet egyszerűen összekötni? Akinek van tapasztalata vagy alkatrésze az írjon. Köszönöm
Van egy xl 200 asom amire szeretnék kipufogó végdobot, milyet lehet rárakni,ha épp nem találok pont xl-t?(sajnos ami rajta van házilag hegesztett szar.)
Értem igen ez megmagyaráz sok mindent.. ha melegen állítom le akkor berúgás előtt behúzott dekompresszorral nyomok csutkagázzal két rúgást és aztán visszaengedett gázzal :-) azonnal egy rúgásra indul. Köszönöm a válaszod!
Talán kókányolásnak hat,de ha két,három szálat rátekersz,beledagad s hajrá!
De egy benyaálló gumikarika is jó lehet!
Van egy XL 600-om két karbisról egy karbisra szeretném alakítani, kapott egy NX 650 hengerfejet, karbit. Milyen szívó csonkal tudom felrakni hogy elférjem? A légszűrőházzal hogy lehet egyszerűen összekötni? Akinek van tapasztalata vagy alkatrésze az írjon. Köszönöm
Van egy xl 200 asom amire szeretnék kipufogó végdobot, milyet lehet rárakni,ha épp nem találok pont xl-t?(sajnos ami rajta van házilag hegesztett szar.)