Honda XL 500 hoz keresnék hengerfejet és vezérműtengelyt, vagy blokkot :) de olyan blokk is érdekel ami belemegy! :D
Ilyen fajta hengerfej érdekelne vagy komplett blokk :) nem baj ha nem 500 asé :)
Sziasztok.A segítségetekre lenne szükségem egy Honda xl 600 r típúsú motorral kapcsolatban.A probléma a kuplungnál jelentkezik.Télen is motorozok és hidegben nem akart kiemelni a kuplungom.Most,hogy melegebb van kisebb a probléma viszont üzem melegen váltáskor kell 1-2 másodperc amire kiemel.Tavaly augusztusban volt olajcsere castrol 10w40-et kapott.Kérem aki tud tanácsot adni annak megköszönném!
Megleptem a Dominatorom egy Arrow dobbal. Tud esetleg valaki tuti fúvókázási tippet a nyitott dobhoz? K&N légszűrővel megy a gép, úgyhogy a szívó oldalon is nyitottabb. Szeretném elkerülni a hengerfej repedést + vissza kéne hozni alulra is egy kis nyomatékot..... (így kinyitva pörgősebb, de a nyomatékból alul veszített) A hangja brutális dB killer nélkül: lsd. videók - amennyire visszaadja.
először is kell venni 3 tálca sört meg pár liter rövidet a stressz ellen
utána el kell kezdeni méregetni a generátortól az izzóig szép sorban mindent......szóval cumi cumi cumi
egy hasonló eszköz nagy segítség a csatlakozók tisztításához: https://www.conrad.hu/hu/ueveg...
Előjött egy olyan problémám az XR-nél hogy a helyzetjelzőm épphogy csak pislákol, elöl is illetve hátul is. Ha bekapcsolom a távolsági fényszórót akkor a helyzetjelző is valamivel erősebb lesz illetve ha behúzom valamelyik féket és elkezd égni hátul a féklámpa akkor is erősebb lesz a helyzetjelző világítása. Ha megemelem a fordulatszámot akkor még gyengébben világít, alapjáraton valamivel jobb. Szerintetek hol lenne érdemes elkezdeni megvizsgálni?
Itt foglalkoztak a dologgal. http://www.xl600.de/cms/faq/15... Vannak esetek mikor lelevegősödik az egyik szivattyú és akkor akár 1-2 percig nem nyomja fel az olajat. Ez lehet a korai hengerfej meghalások egyik oka. De alaposan át kell nézni az egészet, elég bonyolult összefüggés van A és B pumpa és egészében a rendszernek.
Nem a főtengely végéből jön az olaj hanem az olajszűrő házba nyomja be a pumpa és onnan megy egy járaton a hengerfej felé és egy másik járaton a főtengelyhez.Ennek a dolognak lehet pár oka amit nem lehet orvosolni látatlanul.Mutasd meg egy hozzáértőnek.
Sziasztok! Valamiért még mindig nem kap olajzást a hengerfej a 600-as XR-ben, pedig az olajpumpát felújíttattam és a tömítések is cserélve lettek. Ha minden igaz a főtengely végből kellene jönnie az olajnak és onnan nyomná fel a külső kis csövön a hengerfejbe, viszont nekem semmi. Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát? Előre is köszönöm!
Mit ràgodsz ezen ha nem füstöl es nem eszi még csak nem is szórja 1000-2000 km es cseréled ..baszki remegtek itt 2 mm olajszinten használd egészségesen és rendesesen fogsz aludni nívót meg hagyd a picsàba
az elmúlt 6 év erdélyi túra tapasztalataim azt mutatják hogy az átlag "endúró" gumi kb szart se ér az erdőben
ezért írtam a túra gumit
ezt egy időben nagyon dícsérték a ténérések: http://www.mofaker.hu/termek/1...
nem kopik annyira mint a sima k60
ellenben kurva drága......
Én crossgumit(sűrű bütyköset) vagy nagyon cross beütéses enduro gumit használok utcán is :D Pedig sokat megyek utcán, gyorsabban elkopik ez tény de nincs szívem túra gumit tenni rá az sehova se jó, ez legalább terepen penge Meg a túra gumi olyan hitványul néz ki szerintem Most jelenleg Mitas C02 használok, brutális a gumi, terepen olyat fog hogy hihetetlen és hatalmas bütykök vannak rajta (1,5 - 2cm-es tuti volt újjonan középen)
Aszfaltra nem lenne jobb valami túra gumi?
Terepen közel annyit tud mint az endúró gumi(kb semmit), de aszfalton sokkal jobb
Nyáron kipróbálom a tkc80 as szettet mit tud a homokban, nagy elvárás nincs azt gondolom tudja majd teljesíteni
Egy kis barkácsolás a Honda Xl600r kuplung bovden tartó betegség orvoslására. Először a letört fület kell kb 5mm magasságban levágni, hogy a kontraanya elférjen. Aztán a lemez elkészítése egy 20 x 40 es zártszelvény segítségével. Két kis hegesztés, festés és már a helyén is van. Működése megegyezik az eredetivel. A kuplung bovden behúzáskor középen történő futására ügyelni kell az összeállításnál.
Honda XL 500 hoz keresnék hengerfejet és vezérműtengelyt, vagy blokkot :) de olyan blokk is érdekel ami belemegy! :D
Ilyen fajta hengerfej érdekelne vagy komplett blokk :) nem baj ha nem 500 asé :)