Sziasztok ! Segítség kellene !! Valaki megtudja mondani hogy xr 600 nál ha a vázra van felrakva a telónak a patronja vagy mi franc akkor az hányas évjáratú lehet ? Nekem 94es és már egyben van a teló meg az a patron vagy tartály
Hali !
A motor 3/4 gáznál bedadog. Több próbálkozás volt javításra , nem sikerült ! Az utolsó szerelőnél bekerült egy másik motor, annak a karbiját rátette és tökéletesen működött ! Ezért gondolkodom egy másikban ! Adj egy telefonszámot, felhívlak,megbeszéljük a lehetőségeket ! Előre is Köszi !!
Sziasztok. Egy barátom varaderot szeretne venni s van fenn a sportmotoron egy de szerintem gyanúsan alacsony áron,valami vélemény http://www.kepesmotor.hu/honda... köszönöm. A tulaj nem magyar......
Üdv Mindenkinek !
Keresek bontott felnit 17" x 2,5" méretben 32 küllőset. Honda hátsó .Lehetőleg alu színűt.
Valamint XR 400 gyári karburátort.
Előre is Köszönet !!
Na, aki még emlékszik ugye nekem XR400-nál az volt a problémám hogy melegen elég szépen elkezdett ciripelni a Hotcams stage3 (először stage1-et írtam de utánanéztem és végülis stage3 és ennek a legnagyobb a nyitása az összes hotcams tengely közül) Visszaraktam egy próba erejére a nagyon szar állapotba lévő gyárimat, és láss csodát abbahagyta a ciripelést(egy hangyányi ciripelés van még de fényévekkel csendesebb mint a stage3-nál) Írta itt valaki hogy neki nem volt ciripelős a hotcams vezérműtengellyel, lehet hogy xr600-nál nem jön úgy elő ez vagy ott nem változtattak a gyárihoz képest olyan nagyot a szelepnyitáson de xr400-nál el sajnos ez probléma, youtube-on is rengeteg videó van ezzel kapcsolatban.
Lehet nekem lenne felnim,alu színű...
Még megnézem....
hátha csak valamit elrontottak a fúvóka "tuningnál"
A motor 3/4 gáznál bedadog. Több próbálkozás volt javításra , nem sikerült ! Az utolsó szerelőnél bekerült egy másik motor, annak a karbiját rátette és tökéletesen működött ! Ezért gondolkodom egy másikban ! Adj egy telefonszámot, felhívlak,megbeszéljük a lehetőségeket ! Előre is Köszi !!
Nem vált be a gyújtás tőle,ne vegyetek!!
ha esetleg valakinek kellene
nem ismerem a gyújtást csak épp megláttam, aztán hátha hasznos lesz
aminél ilyen szövegek vannak mind kamu hirdetések
arra megy ki a játék hogy küdj pénzt a szállításra
Bár nem vagyok benne biztos
Keresek bontott felnit 17" x 2,5" méretben 32 küllőset. Honda hátsó .Lehetőleg alu színűt.
Valamint XR 400 gyári karburátort.
Előre is Köszönet !!
Domi karbit keresek! (NX 650)
Előre is köszi!!