Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a felvilágosítást!Ez nem lesz jó az Ininek mivel csak berugókarral indítható.
szóval honda blokk?
mert a hondához lehet kapni akatrészt
megvenném én is egyből de még nem tudom hogy mit
tt600 volt a cél, egy darab sincs,utána lc4,itt az árak az egekben(szürke blokkos egy sincs)
szóval csak esz az ideg
Te aztán tudsz variálni a motor vételen Nekem ez nem szokott tartani 2 napnál tovább.A mostani motorvásárlásnál is így volt pénteken kinéztem egy papíros domit szombaton elmentem megnéztem.Nem tetszett.Másnap kinéztem a klx et hétfőn elmentem megnéztem aztán megvettem.Ennyi
annyira nem érdekel a téma, nekem is inkább a 600ccm ami kedvesebb
monduk egy hoki s-es drz se lenne rossz fagyizni járni
nézz utána miről is szól ez a hm vagy cre 450 én is kíváncsi lennék rá,bár engem nem nagyon mozgat mert nálam 600 ccm alatt nincs élet
nem gondolok semmit sem, sosem láttam ilyet még
Miből gondolod,hogy ebbe nem full honda blokk van?
ha egy full honda blokk lenne benne akkor esetleg elgondolkoznék rajta
amúgy haver akarna valami olcsó erdélybe járót venni amit lehet ütni vágni
Akkor itt a lehetőség vegyél egy ilyen hm 450 et ezen elvileg van öngyújtó.Ráadásul ez még vízhűtéses is.
az xr4 től nem is kell erősebb
ha abba a kurva motorba lett volna villanyos indító még mindig meglenne, avval tudtam a legfaszábbakat motorozni erdélyben
avval tök nyugiba motoroztam, a huskyval örökös küzdelem volt az élet, mindig le akart dobni a hátáról
xdxd Hát ennél még én is jobban tolom :D HM hondába nem csak a telók mások? A blokk azt tudom,hogy crf x.
http://youtu.be/UY0td1fsYw0 a videó alapján nem sokkal lehet erősebb mint egy xr 400
Nézegettem én is,de nem tudom milyen a blokkja én olyasmire gondolok mint a crf 450x a 38 le verzió
ez a hm honda miféle?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
a blokk a cfr honda?
egy lc4 640 a terv, esetleg egy tt600...... sajna nemigen van 18as kerekű önindítós, 150-160 kiló körüli motor sok
tartósság nekem nemigen szempont a huskyval mentem 3 év alatt vagy 60 órát, a ténérével sem megyek sokat mert egyből elzsibbad a kezem
azért is mókoltam össze a másik oldali gázt avval már kb elvoltam
Ini mi van veled?Elment a Husky,most hirdeted a Tenerét.Nem kérdezem,mert gondolom te sem tudod mi lesz még helyette csak nézegetsz és ámulsz az árakon,gondolom 1 lesz a kettő helyett kompromisszumokkal.Nincs egyszerű dolgod,nem értem én sem mi folyik a motorpiacon, mindenki aranyáron méri még a leglelakottabb gépet is,elképesztő mik vannak.Nyáron én is cserén gondolkoztam(egy jobbat,fiatalabbat,főleg könnyebbet,izmosabbat).De ez mind a tartósság rovására menne az én véleményem szerint.Az őszi Erdélyi túra viszont megerősített,marad minden a régiben,(marad a súly,a buta futómű,és a tartós megbízhatóság)bőven elég nekem amit ez tud,és inkább maradok a megszokottnál,az összes rossz tulajdonsága ellenére minthogy eladjam a biztosat,és vegyek marha drágán egy "zsákbamacskát" amire kitudja mennyi rámenne mire patent lenne.Látom milyen típusokat nézegetsz, az az igazság én is jobban vonzódom ezekhez a klasszikusokhoz,a mai motorok nem tetszenek,és túl kényesek,nem bízom bennük.
Indítható.Nekem se volt benne deko és tudtam indítani,viszont érdemes akkor egy nagyobb kapacitású,nagyobb indító áramut bele rakni,Indítja a gyári akksival is csak nem bír vele sokat tekertetni ha valami gond van az indítással.Létezik a Banner-nek egy 11,5 amperos 230 as indítóáramu akksija ami méretbe passzól a domiba kb 16 rugó az ára én azt raknám be.
Szerintetek honda Nx 650 auto decompressor nélkül indítható önindítóval ? Csak mert igen drága a felújítása, esetleg kiszedném belőle .Azért gondolom mert az önindítós xl 600 ban ilyen nincs.
tiszta agyrám ami van, leütütt drz 6-700 ért lc4 7-800ért
de egy szaros xt600 is vagy 5 kiló a hirdetett ár
aztán a 300 ezres ténérémre akarnak alkudni? pedig ettől épeszűbb ajánlat nem sok van a neten
Idén rengeteg a hülye Nem tudom miért van ez,hogy irreálisan magasak lettek a motor árak még az ilyen 20+ éves olajkályhák is elvetemült áron mennek.Hétfőn meg van a rendszám a Kawára lehet meghirdetem 1,5 millióért mégis csak egy 2001 es motor és még ráadásul vízhűtéses is
XR 600-ra ha van valakinek tankmatricája keressen meg!
Biztos nem eladó,de ha valaki megadja.....:D
ez miért ilyen drága?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_xr_650_l-9761631