én ekkor a fák között hemperegtem fájdalmas arckifejezéssel
aztán aki levitte(és újra felvitte) az akadt bele
tököltek vagy 20 percig mire kiszabadították még a markolaton keresztül is rázta őket az áram
ez egy emlékezetes túra volt, ennyit az életben nem voltam a földön mint akkor
itt dobtam egy hátraszaltót először, el is tört a szegycsontom alján az a kis pöcök csontocska
én tavaly január 6 dikán hoztam el a gépet akkor egyböl lecseréltem az olajat onnantól számolva 4 olajcsere volt rajta tehát 5 olajcsere volt 1 év alatt , szerintem minél sürübben annál jobb :)
én leszarom
ha már a legócskábbat teszem bele bírjon ki annyit amennyit én gondolok
persze a zongorába, a huskyba nem tart ki egy olajcsere néha egy hetet sem
Állatkodni mi sem szoktunk, csak úton de készakarva azt sem basszuk szét, erdőbe csak ha muszáj, még max földre rámegyek néha de csak ha nincs elmunkálva. Volt hogy a rétért is szóltak bár az tényleg össze lett rugatva. Aszfaltot kerülöm ahol csak lehet hála égnek meg tudom úgy oldani hogy a ház mögött rámegyek egy rétre és annak a végétől 100m aszfalt és kezdődik a terep de hát az a rét is valakié szóval nem szivesen megy rá az ember. Az a jó hogy odafelé egy gyaloghídon megyek keresztül az aszfalt végén szóval nem tudnak utánam jönni, de volt rá példa hogy unokatesómat ott várták. Meg a crossgumi és az aszfalt nem jó barátok ezért is kerülöm.
Szerintetek mennyire kell komolyan venni a motorolajnak az 1 éves lejárati idejét?Mert ugye úgy mondják az okosok,hogy 1 év után le kell cserélni mindegy mennyi km van benne.Vélemény?
Nekem van rendszám. Csak jogsi nincs van itt is annyi mint a szar. De mi bejártuk. Egerszegig akarunk majd felmenni terepen. A vadàszokkal itt is ez van. De mi nem állatkodunk. Csaj az utakon megyünk. Ha meg falat akarunk mászni megyünk bányába.
Nekem sajna se rendszám se futó, tavasszal visszatérünk erre a dologra. Nem tudom felétek hogy van de itt annyi erdei meg hegyi út van hogy napokat lehetne menni, nagy részét én sem ismerem. Akadályozó tényező max a vadászok de én sosem találkoztam még velük, bár mostanság a rend éber őrei bemerészkednek azokra a részekre ahol fát szoktak lopni
Nem volna rossz de ahogy nézem nem vagy a túl közel, én még egerszegtől 20 km-re vagyok, itt nem sok terepes kolléga van, a faluban van egy srác 125-ös crossal 1 quad meg még egy xt 600 aztán nagyjából ennyi még max a szomszéd faluból van pár srác akikkel szoktam menni.
épp ma is felkerült egy, bár azon nem sokat szerepelek
aztán aki levitte(és újra felvitte) az akadt bele
tököltek vagy 20 percig mire kiszabadították még a markolaton keresztül is rázta őket az áram
Képzelem hogy táncolhatott az illető rajta miközben beindította...
itt dobtam egy hátraszaltót először, el is tört a szegycsontom alján az a kis pöcök csontocska
xr4 a pácban
ha már a legócskábbat teszem bele bírjon ki annyit amennyit én gondolok
persze a zongorába, a huskyba nem tart ki egy olajcsere néha egy hetet sem
idéntől jó cumi a jogsi elméleti része
egyszer akartak de nem sokkal a rendőr előtt lefordultam egy földútra
még indexeltem is