Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész szépen elhajlott fogalmazzunk úgy :D
na kimentem ma veretni egyet, olyat estem egész bal felem fáj de nem is ez a legnagyobb baj hanem hogy elhajlott a kormányom vissza lehet még hajlítani vagy hadjam a picsába?
láttam zöldet is
annyit dumált az ember hogy totál elfelejtettem mik vannak
a pinket megjegyeztem mert mocskos mód égette a retinám
de akár fehér is van vagy bőrszín
a színesek lassabban vannak meg akár több hét is
fekete akár a jövő héten is
Valami szép zűűűűd színű lenne Mint a gyep
ha valakit érdekel nagyon jó minőségű műbőr "akciósan"
ilyen 50-60 centi széles darabok 1,5 méter hosszban 1000ft/db
fekete mindig van a színesekre várni kell
a szélesebb már jóval drágább 2500ft/nm-től
Csak viccnek szántam Tudok intézni magamnak csak az a baj hogy drágább az aranynál is
asszonyt ráteszem a témára, kérdezze meg hordják-e még
Akkor majd hordom én a lányát a dokihoz hátha nekem is jutna 1 pár nemzetköziegység
dokihoz hordják nem írják fel nekik
Max 1-2 centit többet nem nagyon.Viszont az ismerősödet bemutathatnád nekem
meg aztán 20+ évesen nemigen nyúlna
egyik ismerős leánya nőt vagy 8-10 centit 1 év alatt, most 7.-es és lehet vagy 130 centi, kb mint egy 4.-es úgy néz ki még mindig
annak megállt a hormon termelése azért szurkálják
A forrásba tudok segíteni,de a kutyacsont olcsóbb
amúgy az elején is le tudsz engedni pár centit, ha van kutyacsont akkor ott is pár centit
aztán ha így sem jó akkor a te géped a 225 serow
Nincsenek ilyen forrásaim sajnos, de elgondolkodtam már ilyesmi megoldásokban ;)
mi a betonon rugdostuk a tesztvasat nem ért be a festékig a sérülés
emelt kompis dugó feljebb megy a hengerszintjénél?
mégcsak nemis kormos a dugattyú
olvastam h van színter utáni védő lakk a lényeg h ne kopjon nekem
lakkoztasd is le
nemrég festettem a husky oldaltámaszát, lakkozás után olyan tökjól néz ki hogy ihaj
na meg elviszem színterezni a vázat ...
jah szelepszár szimering csere és ha már itt vagyok kicserélem mindet és megnézetem gépműhelyben a hengerfejet h jól vannak e becsiszolva a szelepek .... kb ennyi
csavarozz a csizma talpára deszkát
amúgy meg csak az egyik lábnak kell leérni, nem táncolsz vazzeg hogy mindkét lábbal taposd a földet........
Vegyél növekedési hormont,vagy cserélj kutyacsontot
Kimaradt az előző hozzászólásomból sajna istenke rövid lábakkal áldott meg,amit eddig meg is oldottam mivel sima cipőbe nyomtam ( ne kövezzetek meg) végre sikerül vennem egy cross csizmát, csak ebbe nem lehet lábujjhegyezni, nagyon nehezen érek le a motorról és a lámpánál eléggé kellemetlen tud lenni el éjjelén ültettem 3 cm-t de ez kevés, a hátsó rugón is próbálok majd, de mit tanácsoltok azon kívül hogy nőjjek fel? :D
nekem az osztrák is jóvolt csak a hangja idegesitett.