Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na? Átbasztak ini?
a gerecse meg kapja be ezektől az életbe nem veszek semmit........
mint a többinek, nincs nagy különbség
bár egyes cikkek olcsóbbak mint a hondánál
pl a suzukinál a fékfelújító cucc olcsóbb mint a hondánál pedig ugyanaz a termék csak a matrica más
az olajszűrő ellenben drágább valamennyivel
de ilynen párszáz ft különbségek vannak
Az alkatrészek mennyire borsosak?
bakra fel. Az egész villát megmozgatni hátul! mi lóg mi nem! Aztán ha jónak tűnik otthon átzsírozni átmosni! Leszervizelni azt mehet!
Na ezért kell a jószemű cimbora.
vázat+telókat jól nézd meg mert lehet csak egy kő baszta széjjel a gyári felnit de lehet nekizúgott valaminek komolyabban
IGEN IGEN
Na hát ezt linkeltem az előbb
Felhívom holnap, ha megvan a hétvégén lehet, hogy meg is nézzük a cimbikkel.
errort ír a linkre
Nem mondanám, nálunk az et nagyon brutálisan használják egykerék mindenhol meg szabályzás, de cseréli is folyamatosan benne sűrűn az olajat, egy kis füst se jön sehol, nem folyik indul pöccre, szóval ha meg va vigyázva jó olajjal hajtva meghálálja!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk.
Ez elég pofásnak tünik, nincsis olyan nagyon meszire.
Akkor nekem elég lenne az s, mert ez tarósabb lehet ha gyengébb.
As s nehéz, butított veztengely, butított karbi utcai verzió! Az e a komolyabb spricces karbival asszem fcr39, de ez nem biztos, más a segédváza könnyebb, az elég vad gép!
s 40ló e 50 ló
A drz ben mit jelent az s meg az e .
Persze van mindenhol szar, meg kell nézni mit veszel és kitől! Meg nem árt egy szaki aki ért a géphez! Nekem hál isten nem voltak még ilyen gondjaim
Volt nekem egy ltz400 am ami ugye drz blokkos 2év alatt 2 önindító görgőzés meg 2 kuplug lammella sor kellett bele, igaz az előző tulaj kicsit megpiszkálta a gyujtását ,de én nem vagyok egy versenyző.Ezért is félek a drz től.
TIED A PONT!
Mentem itt a drzk-kel klx-el az x-rem se volt semmivel se jobb. Futóműves emberke megcsinálja akkor az jó! Szerintem, ez ne riasszon el!
Ez egy xt400 foreman, így akár első hajtásom is lenne.
Haverok szerin a drz a hondához viszonyítva futóművileg kezességileg sehol sincs, én nem tudom ezt csak hallottam.