ha lát valaki reális áron önindítós 600ast akkor még mindig érdekelne
lehet zongora is
a felső határ 200pénz, és ne legyen messze kiskőröstől(vagy ismert nagyon tuti legyen)
bontóban kérdezősködj
ha már úgy is szét van túrva meg szar is akkor érdemes megcsinálni jóra
egy repedt xl hengerfejem nekem is van ha érdekel, szerintem össze lehet cinezni
Sziasztok
Segítséget kérnék, mégpedig.
Venni szeretnék 350-400-as xl vagy xr-t, ami önindítós.
Rendszám nélkül,erdőjárásra ,túrázásra, de nem tudom,hogy pontosan melyik típus kell nekem.
Ha tud valaki ilyet azt megköszönném.
tuti hatékony lehet amikor a ténérén is berakódik sárral aztán hónapok vagy évek múlva mosom ki
általában csak műszakira van lemosva vagy ha valamit karbantartok rajta
mèg az a jó hogy nemrèg hoztam a gèp műhelyből .gyyanitom nem nagy kedvük volt be csiszolni.de sebaj hétvégén meg csinálom .ja meg kiderült a csattogás oka is .a vez lánc vezetője törött el .gyanitom nem birta az új láncot .Hülye voltam vissza raktam úgy hogy tudtam hogy a végét járja
Csak azért van ott a gyertya, mert igy hatékony a hűtése! Ott van a legnagyobb forróság, ráadásul a levegő áthalad mellette kétoldalt.
Jó gyertyát nem kell kivenni sűrűn, max 5x életében, nem úgy mint most a sok hamisítvány mellett!
nem értem miért ilyen bénán csinálták meg a japók(a zongora is ilyen)
pl a cagivánál simán láttam a gyertyát, a huskynak is az oldalán van
koszosabb környezetben egy gyertyacsere megelőlegezi a motorfelújítást
Ha valaki 25ös kis gépet szeretne haverom eladja a suzukiját! dugó power elemek cserélve, kis hangú akár 50esként is használható! Érdeklődjetek nálamnál és vigyétek!
ittenék ha jól látom karbi és komplett hengerfej is van!
lehet zongora is
a felső határ 200pénz, és ne legyen messze kiskőröstől(vagy ismert nagyon tuti legyen)
ha már úgy is szét van túrva meg szar is akkor érdemes megcsinálni jóra
egy repedt xl hengerfejem nekem is van ha érdekel, szerintem össze lehet cinezni
Segítséget kérnék, mégpedig.
Venni szeretnék 350-400-as xl vagy xr-t, ami önindítós.
Rendszám nélkül,erdőjárásra ,túrázásra, de nem tudom,hogy pontosan melyik típus kell nekem.
Ha tud valaki ilyet azt megköszönném.
általában csak műszakira van lemosva vagy ha valamit karbantartok rajta
Becsiszolás, vagy köszörülés?
Jó gyertyát nem kell kivenni sűrűn, max 5x életében, nem úgy mint most a sok hamisítvány mellett!
pl a cagivánál simán láttam a gyertyát, a huskynak is az oldalán van
koszosabb környezetben egy gyertyacsere megelőlegezi a motorfelújítást