A 89-es evjaratu xr-re felmegy a doni karburator?
Norbi szereloje bena.vagy letezne hogy tenyleg nem megy fel a regiekre?
Elore is koszi a valaszt skacok!
Nekem a régi XR-emen Dominator karbi volt, de semmit nem kellett toldani.
Esetleg próbáld meg a légszűrőház 3 db rögzítőcsavarját fellazítva, előretolni az egész légszűrőházat. Lehet enged annyit.
Pl esztergáltathatsz egy kis toldót a légszűrő felőli végére!De ha olcsóbban akarod megúszni,veszel egy pvc csődarabot 63mm átmérőjűt,vagy egy könyököt ilyen méretben(úgyis csak kb 1centit kell toldanod,azt meg kiadja az is).Az a szabvány méretük,van vagy 3száz forint.Azt rátolod a karbi végére,arra meg mehet a légszűrő gumija.Kb egyezik az átmérő.De ha nem, kicsit megmelegíted a csövet melegen nyúlik annyit amennyi kell.
ÜDV!
SEGÍTSÉG!:
Akinek dominátor karbi van az xr600on az hogy oldotta meg a felrakást? Mert nekem a légszűrőcső kb 2 mm-t rövid, és éppen nem bír felcsúszni rá!
Valami megoldást írjatok!
Előre is köszi a válaszokat és a segítséget!
Sziasztok! Honda XR 600-nál hogy érdemes legpontosabban megnézni az olajszintet. Az oké hogy a vázban fent a kormánynál de bemelegítve járatás után? Ki hogy szokta?
Most vettem észre hogy kis fordulaton dadog, fulladozik, de mikor nagyobb fordulaton van vagy csutkán semmi baja.
holnap ránézek a karbira, kitakarítom, meg kicsit több kakóra állítom, mert ki van nyitva a rendszer
Alacsony fordulatnál az automata deko is meg tud szopatni és az miatt is leállhat,de karbi beállítás is segíthet a dolgon.Nálam mindkettő kizárva a trafóra gyanakszom,de nem ártana egy kompressziót mérnem mert ha gátas akkor az miatt is le tudd állni állítólag
Te egy 2 ütemü karburátort vettél Azok a fúvóka méretek a 2 ütemü motorhoz valók.Fel lehet ezt is rakni csak trükközni kell a beállítással.Ha gondolod hívj fel,mondok pár tippet. 0620 349 8275
Itt meg 70est ír. Az dupla annyi anyag. Javaslom dobd bele azt a 35 fúvókát kezdèsnek. Annyit kap szegény mint az állat. Persze csak ha megegyeznek a fuvókamenetek.
Szevasztok! Sikerült vennem egy új karbit az XL 200 ra de nem indul-vagy félóra önindítózás után ha jár alapjárat van de úgy füstöl mint egy MTZ és nem pörög fel rendesen picit durrog! Akárhogy állítom nem lesz kevesebb a füst és geci nehezen indul,mi a tehendő szerintetek?
Norbi, mondtam hogy a srácok segítenek!