ezzel a finster dobbal müszakiztattam le,de nekem akkor is túl hangos,meg fognak ölni a lakók a környeken:)hajnalba nagyon visszaverik a hazfalak:))összekötö csö is van hozza,egyszerüen csak össze kell rakni es kesz a te gyari dobod ki van belezve vagy eredeti allapotba van?
Üdv! Valaki meg tudná mondani, hogy az mitől lehet, hogy a kuplung meg szünt létezni egyik pillantról a másikra, alul a fület kézzel ide oda tudtam mozgatni, semmi erő nélkül...majd 20-30 km után ismét jó lett. Motul300 20w50 olajat használok...olaj szint megfelelő.
Helló
Mi az oka a cserének?
Képet tudnál róla küldeni? Lehet hogy engem érdekelne!
"E" betűs a dob? Összekötő cső van hozzá, vagy passzol a gyárihoz?
Tamás
felkeveredtem a padlásra
a kipufogószelepnél van berepedve a gyertya felé a hengerfej, mindkét oldalon
kell valakinek? meg kell cinezni aztán megy az még
találtam egy kicsit megrágott vezérműtengely is, elő lánckereket, valamelyik oldali lábtartót, fúvókátlan duplakarbit
ócóóóóó
ajándék használt hengerfejtömítés és szelepszárszimmering jár a csomaghoz
A yamaháknál jobb a helyzet mert nagyobb a hely a kipufogó szelep és a gyertya között,kicsi az esély arra,hogy gátas legyen viszont a hondának ez a RFVC hengerfej szerintem egy baromság volt Nem tudom mire volt jó de szerintem inkább hátrány mint előny
tedd bele az eredeti gyűrűket aztán mérd meg a hézagot
bajt nem csinálnál csak teljesen felesleges
ha jó a hézag akkor maradhat ha nagy meg kell fúratni
az a +20ezer már nem veri az embert a földhöz és egy csomó ideig nincs vele gond
az xr4-em 80ezer után lett fúrva, és még akkor is pöccre indult, csak erősen füstölt és kezdett az ereje mérsélkődni
Merre laksz? Jó lenne megnézni élőben, és meghallgatni!