nézd a dolgok jó oldalát: megtanulsz bal kézzel segget törölni
az első pár hét nehezen ment nekem is a végén tök profi lettem
úgy gondolom nyomkodhatod ám a gumikarikát jó pár hétig mire visszaerősödik
Nem-nem Megy majd fel a gépre WP matrica a telóra a Nissin a sárvédő oldalára csak még fehér karbonnal bevonatom a tankot meg a rajta lévő légterelőt.Az ülést kéne bebőröztetnem csak kéne valami jó képességű kárpitos....
sziasztok olyan problémám lenne xl600 as gépemmel hogy elég sokat kell rugdosni mire hajlandó be indulni valamiért üzem anyagot nem kaphat mert szívatóval rugdostam kicsit utána kivettem a gyertyát és csont száraz ,ez az egyik hiba a másik ha be indul és járatom kicsit utána ha hirtelen oda húzok neki elkezd durrogni le hörög de ha szépen lassan húzok oda neki a akkor nem csinálja.
Nekem is vissza kellett volna mennem hogy kivegyék a hegyes fém 5-8 centis tüskéket a tenyeremből amik feküdtek benne.Nem mentem vissza az üvöltöző doki idegbetegsége miatt.Telt múlt az idő vagy 3 hónap múlva észrevettem egy makacs rovarcsípést a kezem felső felén ami csak nem múlt el.Aztán púpos lett majd szinte hegyes,lenyomtam stb..
Aztán elkezdett váladékozni majd erjedt savas anyag jött belőle aminek utánaolvastam és az üszkösödés előjele,ekkor megláttam a kis fém tüskét benne ami miatt nem tudott beforrni összeérni rendesen a seb szélei teteje nem volt hús felette csak bőr ami nem elég hogy összeforrjon,és elhatároztam hogy megyek kivetetni.Később már meg tudtam fogni annyira kiállt a kezemből de nem mertem kihúzni.Dokinál úgy vázoltam a problémát hogy "pár napja rájöttem hogy én vagyok a terminátor" aztán elétettem a kezem,kb elővett egy fertőtlenítőszert meg egy csipeszt és észre se vettem olyan gyorsan és könnyedén kihúzta.Megröntgenezett amiből kiderült hogy van bent mégegy,ami azóta is velem van,nem volt humorom az idegbeteg dokihoz visszamenni hogy kiműtse.
Egyik egy 96-osé,a másik egy 97-esé!
Kábelkorbács is van, és minden más! :-)
én tőlük vettem az xr-re.
az első pár hét nehezen ment nekem is a végén tök profi lettem
úgy gondolom nyomkodhatod ám a gumikarikát jó pár hétig mire visszaerősödik
A T-1000 modell már folyékony alakváltó fém alapú volt.
Aztán elkezdett váladékozni majd erjedt savas anyag jött belőle aminek utánaolvastam és az üszkösödés előjele,ekkor megláttam a kis fém tüskét benne ami miatt nem tudott beforrni összeérni rendesen a seb szélei teteje nem volt hús felette csak bőr ami nem elég hogy összeforrjon,és elhatároztam hogy megyek kivetetni.Később már meg tudtam fogni annyira kiállt a kezemből de nem mertem kihúzni.Dokinál úgy vázoltam a problémát hogy "pár napja rájöttem hogy én vagyok a terminátor" aztán elétettem a kezem,kb elővett egy fertőtlenítőszert meg egy csipeszt és észre se vettem olyan gyorsan és könnyedén kihúzta.Megröntgenezett amiből kiderült hogy van bent mégegy,ami azóta is velem van,nem volt humorom az idegbeteg dokihoz visszamenni hogy kiműtse.
Tiszta terminátor.
Durván nézel ki cimbora.
Tartsd magad távol a színes fémkereskedőktől!