Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért vigyázni kell a karbival!
Ha sok a tuning a kuplung bánhatja.....
Xr6 cdi 88-2000 ig azonos, na most nekem 87-es cdi-m van.
Ami nem lenne baj, csak a blokk 94 körüli, ezért az alternátor nem jó hozzá.
De sikerült szereznem cdi-t, aztán mehet a próba.
Nyilván való.Még tipuson belül sincs két egyforma motor.Állítgatni akkor is kell ha ugyanolyan motorra rakja valaki.Csak a köpködésre írtam,hogy ugyan az mint a domi karbi csak nagyobb.
de ha csak xr 600 ra teszi máris fuvókáznia kell.. de ezt MATSERON jobban vágja
Abban is dominátor blokk van nyilván azért
Most nézem,jól írtam!Az pedig megegyezik a domiéval.Főleg mivel az ős domiban(88-89) még ez a 42,5-ös(VE81) volt,csak azon nem volt helye a tps-nek.Az xrl karbin ott a helye,csak nincs bele menet fúrva.
Pedig pont annyi baj van vele mint a domiéval.Elvégre ugyan az,csak ebben nagyobb a belső átmérő.Jaaaa,bocsi megvan mi a hiba.Rosszul írtam xr650l karbit tettem rá.
ezt nem igazán vágom.... xr ben is többféle cdi volt? de minek mikor a legegyszerűbb a vezetékezés és a gyújtása?
ha kint tartom a motort célszerű a kipufogót bedugaszolni?mi történhet ha így hagyom?
de akkor is jó :) tök csilli és mig elmentem a boltba meg vissza csak 2 szer kellet megálnom egyszer azért mert a gyertya pipa leugrott utánna meg azért mert kifeküdt az index relé:)
mondom én
8-10km után már mindenhol remegek tőle
inkább rugdalták és nem is keveset......ellenben sokáig
basztam egy kört a robogóval életveszélyes azert tudja csak tolni az adrenalint mint valami rossz kecske úgy dobál:)
hát azt a karbit is sokan köpödték... már nem azért
domi karbi tökéletes nem kell sokat vacakolni vele nekem is az van rajta .... dr 600 ét mondják még na azt én is kiprobálnám:)
Még van 1db vacsi új stage1 tengelyem eladó!Én kezdésnek xr650l karbit tettem rá(42,5) dyno kit-el.
Csak annyi, hogy szikra van de nem intenzív! Cdi-a generátorral nem kompatibilis.
Ezért érdekelne a cdi szám, vagy hogy milyen alternator van a gépben. ( ohm)
Ja es mondjuk egy ilyen mikuni tm 40 -es mitol jobb? Dr 600-on milyen van?nekem azt ajanlottak meg xr -re :) elore is koszi h valaszoltok :)
Szoval ennyire hianycikk a kerek :) :)? Haverom vett egy xr-t es az agyrol le vannak torve a lanckerek rogzito fulei.....szoval a gyari karbi tudom h nem igazan jo..unokatesomnak dominator karbija van..az tenyleg stabilnak tunik...
xr gyári karbi kuka... mikunit tm 40 et rá vagy dominátorét vagy bst40 aszem kezdésnek...
ebbe jól bele vesztél végül is mi a gond vele?
szolj ha találtál :)
Sziasztok!xr 600 tarcsas hatso kereket keresek!meg ha lenne egy ket tippetek hogy lehetne dinamikusabba tenni egy alap xr-t.karbi kipuff könyök..stb.
Olvass e-mailt
volt valami fejlemény amiről nem tudok?
péntekre már jóidőt mondanak