próbáld ki terepen
asszonynak van egy yamaha jog, na annak a 10es kerekeivel életveszély a homok..... úgy tolja az adrenalint hogy a husky hozzá képest semmi
ezzel úgy vagyok hogy mindig figyelem magam :) vajon kiket nézek meg elsőnek de még a csajokat szeretem... A robogó meg nem került pénzbe kollégám elvit helyette egy zsák gépészeti cuccot ma már teszteltem rettenetes 70 km/h óra a vége, élveztem halálos a fék és a lengés csillapítás a kettő együtt meg
esztergáltattam a hátsó rugó és a feszítő közé 2 cm-es aluminium tárcsát mert fos volt a hátsó teló olyan nagyon puha most elbaszott jó de éppen csak lábujjhegyen ér le a lában:) szoval majd kell egy picit állítanom visszafelé rajta
távolról sem... az azt hittem a magasságát szúrtad ki:) fogalmam sincs milye na hátsó kerék de ha lepusztul róla a lánckerék meg a lánc megy a méh telepre egyébként remélem sikerül addig egy xr hátsókereket találnom
meg fogunk fagyni
Egy xr vazat szerezz nekem bacsi
asszonynak van egy yamaha jog, na annak a 10es kerekeivel életveszély a homok..... úgy tolja az adrenalint hogy a husky hozzá képest semmi