Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elöször is mert úgy szép az a motor ahogy van.. a több érv meg kézenfekvö
volt itt már 3 is multhéten majd kifagytam reggel
No miert?
most nézem a híreket 5 fokokat mondanak jövő hétvégére reggelre
meg fogunk fagyni
ne tedd xr vázba a blokkot
Szoval hamarosan tltok fel kepeket egy galeriaba. Mosz szervizeltem.oil.levegoszuro stb
Egy xr vazat szerezz nekem bacsi
:)
annyit sikerült olvasgatnom hogy gyárilag van egy belőtt előgyújtás fokolás.. nem kokányolt nagyon szépen egyben van ehhez a kábelezéshez nem nyultak
Irtam egy halom szoveget csak a telo nem kuldte el
akkor nagyon átmókolták a gyújtását..... lehet az univezális babettáé van benne
mennyiért vetted nagyon szép darab egyébként..
nehéz mint az élet elég masteron mamutját beszevedni a transitba utána 2 napig nem alszok normálisan
ini nincs rajta a cdi a kezeimben fogtam a kábelvégeit..
Nagyon jo.cserebe nehez
erre ezt találtamcdi minek rá a cdi? igy is megy 70 et attól esetleg felszáll?
cdi nélkül tuti nem megy, csak még nem találtad meg
amit észre vettem hogy van vezetékelésen hely cdi nek minek ezekre cdi? ha megy nélküle is...
ma szervizeltem le, szerintem előtte le kell venni a héjat róla aztán lehet kimenni vele:D nem lenne egyszerű megölni ..
próbáld ki terepen
asszonynak van egy yamaha jog, na annak a 10es kerekeivel életveszély a homok..... úgy tolja az adrenalint hogy a husky hozzá képest semmi
ezzel úgy vagyok hogy mindig figyelem magam :) vajon kiket nézek meg elsőnek de még a csajokat szeretem... A robogó meg nem került pénzbe kollégám elvit helyette egy zsák gépészeti cuccot ma már teszteltem rettenetes 70 km/h óra a vége, élveztem halálos a fék és a lengés csillapítás a kettő együtt meg
a robogó az első lépcső a buzivá válás rögös útján
esztergáltattam a hátsó rugó és a feszítő közé 2 cm-es aluminium tárcsát mert fos volt a hátsó teló olyan nagyon puha most elbaszott jó de éppen csak lábujjhegyen ér le a lában:) szoval majd kell egy picit állítanom visszafelé rajta
távolról sem... az azt hittem a magasságát szúrtad ki:) fogalmam sincs milye na hátsó kerék de ha lepusztul róla a lánckerék meg a lánc megy a méh telepre egyébként remélem sikerül addig egy xr hátsókereket találnom
XR be milyen fajta hátsó kerék van? Mert ránézésre nem nem XR.. :)
nálam is bővült az állomány már va egy póni is az öreg szekérhuzó mellé így nem unatkozik ha nem vagyok itthon