Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaaaa nem lehet mellette meglenni.....
Muszaj lesz lecserelnem.mert feljelentenek
Videot meg termeszetesen fogok kesziteni.csak kozelit egyenlore nem akarok.mert felkesz a gep
Nem tudom konkrétan mit mondott bent az orvosoknak,de szerintem azt,hogy motorral esett Miért mi azzal a probléma?
csinálj légyszi hosszabb videót, nagyon király hangja van!
Sajnálom!
Jobbulást!
Remélem azt mondtátok, hogy kerékpárral esett el.
Ha jól emlékszem a szekunder levegő rendszernél a karbinál a felső túlfolyó csöcsre megy rá egy cső Azt nem szabad ledugózni.
Mi is szarrá áztunk,még jég is esett
nafasza
csukló hiba nagyon szar, mondhatni sose lesz olyan mint előtte volt
ma én is téptem, de csak áztam
visszafelé vergődtem az agyagon mint a taknyos csiga a szappanos lemezen
Sajnálatos eset történt ma délután Kimentünk a Mocissal motorozni ide Gyál-Monor és az M0-ás környékére.Egy olyan részen haladtunk ahol kb 30-40 cm fű volt és a Mocis ez miatt nem láthatta a fűben megbúvó földbe félig beágyazódó sziklát és telibe verte Pont előttem ment és csak annyit láttam,hogy megdobta elejét és utána a hátulját amitől olyan szerencsétlenül érkezett a földre,hogy ráesett a csuklójára.Rögtön bementünk a kórházba és ott kiderült,hogy műteni kell.
eddig nem is lenne gond, viszont ahol fent akadtam az a karbiba vezető cső....
ott is csak ledugózás és kész?
Tettem fel egy képet is a motorrol szerinted ez melyik típus és akkor mekkorák a hézagok?
A szakirodalom szerint 1 lóerőt lefog a teljesítményből.Ha leveszed akkor valahogy meg kell oldanod azt,hogy a hengerfejen a kipufogó leömlőnél le kell tömítened azt a 2 két lyukat amin keresztül bevezeti a kipufogógázt a légszűrőbe.Létezik egy 2 komponensű gyurma szerű fém tömítő mi egyszer azzal tömítettük le.
Ez igen Jól nyomod az egykereket Hang is fasza
ja és ez került fel rá (alsó)
Hali Főnök!

A képen bekarikázott ( co cuccmáger) lebontást követően valami menetteljesítmény romlást okoz? Vagy nyugodt szívvel leszedhető következmények nélkül, valamint azután ledugózás....?
akkor találtad el a legjobban amikor a beindítás után ciripel egy minimálisan és elhallgat
akkor tuti nem kicsi
ha nagy, akkor meg melegen is zörög
nem mind egyforma, valamelyik típuson 0,05-0,10 a jó érték
Mindegyik Xl nek ugyan az? Nem ugye?
kaja után megyek egy kis karikát, majd teszek zsebkendőt a crosskesztű ujjába
évek óta készítem és fogyasztom(is) a magas vérnyomásom is helyreállt tőle
Jobbulást gyógyulj mihamarabb Ini motorozás híján pálinka plussz lazíítás egykis párnacsata a legjobb ilyenkor
Ini propolisz öreganyám szerint mindenre jó ! :)
kenegetem propolisszal, ekkor sosem gyullad be, még a kipufogó általi égetés is kb fele idő alatt gyógyul be
azt hittem a védö burkolat hiányzott... építőipar még nem nőtte ki ezeket... én ha ilyet látok a hosszabbítóba bedugva dobom is arrébb láttam már ilyen flexelést csúnyán végződni ami később elfetrőzödött... ha csiszoló korong volt rajta az viszont jó mert akkor égette a húst hatékony mert rögtön le van zárva a seb:)
egy kis bakelit baszást csiszoltam aztán kiugrott a kezemből
aztán vitte a legvégét a 40es csiszolókorong
legjobb védekezés a pihenés..... csak most elkerülhetetlen volt a meló, hővédő lemezt csináltam a huskyra mert mindig odaégett a gatyám a kipufogóra
a forduló meg 17-18 lehet
milyen méretü a kezed?