Aaaaa nem lehet mellette meglenni.....
Muszaj lesz lecserelnem.mert feljelentenek
Videot meg termeszetesen fogok kesziteni.csak kozelit egyenlore nem akarok.mert felkesz a gep
nafasza
csukló hiba nagyon szar, mondhatni sose lesz olyan mint előtte volt
ma én is téptem, de csak áztam
visszafelé vergődtem az agyagon mint a taknyos csiga a szappanos lemezen
Sajnálatos eset történt ma délután Kimentünk a Mocissal motorozni ide Gyál-Monor és az M0-ás környékére.Egy olyan részen haladtunk ahol kb 30-40 cm fű volt és a Mocis ez miatt nem láthatta a fűben megbúvó földbe félig beágyazódó sziklát és telibe verte Pont előttem ment és csak annyit láttam,hogy megdobta elejét és utána a hátulját amitől olyan szerencsétlenül érkezett a földre,hogy ráesett a csuklójára.Rögtön bementünk a kórházba és ott kiderült,hogy műteni kell.
A szakirodalom szerint 1 lóerőt lefog a teljesítményből.Ha leveszed akkor valahogy meg kell oldanod azt,hogy a hengerfejen a kipufogó leömlőnél le kell tömítened azt a 2 két lyukat amin keresztül bevezeti a kipufogógázt a légszűrőbe.Létezik egy 2 komponensű gyurma szerű fém tömítő mi egyszer azzal tömítettük le.
A képen bekarikázott ( co cuccmáger) lebontást követően valami menetteljesítmény romlást okoz? Vagy nyugodt szívvel leszedhető következmények nélkül, valamint azután ledugózás....?
akkor találtad el a legjobban amikor a beindítás után ciripel egy minimálisan és elhallgat
akkor tuti nem kicsi
ha nagy, akkor meg melegen is zörög
nem mind egyforma, valamelyik típuson 0,05-0,10 a jó érték
azt hittem a védö burkolat hiányzott... építőipar még nem nőtte ki ezeket... én ha ilyet látok a hosszabbítóba bedugva dobom is arrébb láttam már ilyen flexelést csúnyán végződni ami később elfetrőzödött... ha csiszoló korong volt rajta az viszont jó mert akkor égette a húst hatékony mert rögtön le van zárva a seb:)
egy kis bakelit baszást csiszoltam aztán kiugrott a kezemből
aztán vitte a legvégét a 40es csiszolókorong
legjobb védekezés a pihenés..... csak most elkerülhetetlen volt a meló, hővédő lemezt csináltam a huskyra mert mindig odaégett a gatyám a kipufogóra
a forduló meg 17-18 lehet
Muszaj lesz lecserelnem.mert feljelentenek
Videot meg termeszetesen fogok kesziteni.csak kozelit egyenlore nem akarok.mert felkesz a gep