Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így néz ki.. Olyan mintha valami stift hiányozna, vagy mintha az a lemez nyíródott volna szét...
milyen dob kerül rá?
karbi maradt a régi
még nagyon sok van hátra, de ha kész lesz a technika, mindenképp megosztom veletek, mint varacskoltam össze
fel let könnyitvve:) karbi maradt a gyári?
a lánckerék előtt kell lennie egy lemezkének ami azt rögzíti a képen látható nálam már csak 1 csavar tartja... a másik a lánc alatti gumi koptatót ami lengokart védi a lánctól... ha ezek jók akor lehet nem ott van a hiba
ha vársz pár napot, láthatod az enyémet is, nemsokára kész
(extra csúszásmentes Jetski üLéshuzat)
lánckerék rögzítő rajta van?
Sziasztok! Barátom Honda XL 650-e, 2003-as, tegnap fura csörgő hangot kezdett el adni. Kiderült, hogy a lánc hozzáér a vázhoz. Szétszedtük az elülső fogaskerék burkolatát, ahol kiderült, hogy a lánckerék csúszkál a tengelyen, tehát valami onnan hiányzik. Vajon mi? Le tudná nekünk valaki fényképezni? Vagy ami a legjobb lenne: van valakinek egy szervíz manuálja? Mindenhol keresem a neten, de nem találom... Köszi!
ezek a vezetök.... vehetsz bontottan is persze de szerintem nnézd meg előtte mit veszel...
Én erre gondoltam : http://webshop.horvathmotor.co...
vagy is ilyesmire..neten nem találtam eddig.
kevés abban már a cmm meg a lóerő
vezetőt szerintem csak Hondátol feszitőtis ill feszítőt még külön gerecsétöl is tudsz rendelni..
nah jöttem gyorsító membrán a neve
Sziasztok! Honnan tudok vezlánc vezetőt rendelni a feszítővel...párban?
holnap megnézem mert most nincs erőm le venni a két karbit . de tulajdon képpen ez mi csélt is szolgál benne?
karb oldalán van két kis csavar ha leveszed a képen látható membránt találod lehetöleg ne ejtss ki belöle semmit nézd meg a membrán lyukas e valahol
ha gyorsan rántok neki egy kövér gázt akkor durrog de ha lassan akkor szépen ki pörög
ha beindul nincs gond vele?
szombaton
hmmm
mikor vetted;
?
elégé egy olyan 10 percet kb