Heló!
Igaz személyesen nem ismerjük egymást de azért jobbulást kívánok.
Én főállásban a mentőknél dolgozom és azt javaslom,hogy pontosan tartsd be az orvos utasításait és majd ha már kiveszik a vasakat akkor se erőltesd meg addig tökéletesen meg nem gyógyul.Mert később fogod majd a kárát látni,de akkor már késő lesz.Utólag is gyors felépülést kívánok.
Ma észrevettem a hátsó kerekemnél, hogy a lánckerék felől majdnem minden második küllő totál laza. Viszont nem tudtam meghúzni, mert körbefordul a kibaszott küllő. Próbáltam szorítófogóval plusz csiszolóvászonnal megtartani a küllőt, de akkor is elfordult.
Mi a picsával lehet megindítani a rágyógyult anyát?
Adtam neki spray-t is, de hiába.
Remélem hamar olyan állapotban leszel, hogy nem zavar majd a sérülés a motorozásban! Bízom benne, hogy teljes lesz a felépülés.
Mielőbbi gyógyulást!
Legközelebb meg vigyél magaddal egy kis cementet, ha megint arra jársz, hogy össze tudd ragasztani azt a követ. Tuti ketté törted :)
jol vagyok köszönöm...csavarok és vasak lognak ki a kezemböl...elképestö modon fáj helyi érzéstelenitéssel mütöttek szilánkosra tört...igy maj 2 órát voltam bent a mütöben
sziasztok jó az ellátás korrektek...és nem jelentenek semmit a rendörségnek mivel én sérültem meg esetleg a kő...nem foglalkoznak vele nem közuti baleset....van a rendöröknek más dolguk is minthogy velem foglalkozzanak..
Dehogy hívják Mi köze a rendőrségnek ahhoz ha pl: egy magánterületen lévő crosspályán földhöz csapja magát a motoros?Ha minden ilyen szarság miatt kihívnák a rendőröket egész nap ott táborozhatnának a korházba
Itt a sürgősségin semmi probléma nem volt,mondjuk nem is volt sok a beteg.Kb 1,5 óra alatt lezajlott a vizsgált röntgenek stb...és este 8 kor már műtötték is.
az hogy utálják a motorosokat
bicikli, meggyszedés, mittudomén
a motort ki sem szabad ejteni a szádon
megyek a traumára, a térdemből bokáig ér a vér, az oldalam full foszlott bőr, nem tudok bal lábra állni mert dől oldalra
jönnek az ápolók nagy sietve:
-mi történt?
-estem motorral
-akkor üljön le majd szólunk
még fent volt a nap akkor értünk oda kb éjfélre fel is tettek egy fekvőgipszet, meg egy sebtapaszt
az oldalam le se szarták
kb ennyi a motoros a szemükbe
és ez nem egyedi eset, bár biztos van kivétel is
Igaz személyesen nem ismerjük egymást de azért jobbulást kívánok.
Én főállásban a mentőknél dolgozom és azt javaslom,hogy pontosan tartsd be az orvos utasításait és majd ha már kiveszik a vasakat akkor se erőltesd meg addig tökéletesen meg nem gyógyul.Mert később fogod majd a kárát látni,de akkor már késő lesz.Utólag is gyors felépülést kívánok.
gyógyulj meg minél hamarabb!
Mi a picsával lehet megindítani a rágyógyult anyát?
Adtam neki spray-t is, de hiába.
Mielőbbi gyógyulást!
Legközelebb meg vigyél magaddal egy kis cementet, ha megint arra jársz, hogy össze tudd ragasztani azt a követ. Tuti ketté törted :)
mindenkinek..
tört is valami? vasak vannak?
Gyógyulj meg minél hamarabb.
Bárhol esett el!
bicikli, meggyszedés, mittudomén
a motort ki sem szabad ejteni a szádon
megyek a traumára, a térdemből bokáig ér a vér, az oldalam full foszlott bőr, nem tudok bal lábra állni mert dől oldalra
jönnek az ápolók nagy sietve:
-mi történt?
-estem motorral
-akkor üljön le majd szólunk
még fent volt a nap akkor értünk oda kb éjfélre fel is tettek egy fekvőgipszet, meg egy sebtapaszt
az oldalam le se szarták
kb ennyi a motoros a szemükbe
és ez nem egyedi eset, bár biztos van kivétel is