Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legyen
írj mailt
az új ára is vicc: 2,3 milla
főleg úgy hogy olasz motor van benne
a régi xt-ben még az indexbúra is japó volt most meg már a motor sem
akkor sem vennék újat ha lenne rá pénzem
jól csinálod hogy eladhatatlan áron hirdeted, mert legalább nem megy lentebb a piaci ár és a többi eladó is el tudja jobb áron adni a vasat!
Ja. Hibátlan állapotú. Akár hány ember nézegeti vagy látja mindegyik azzal kezdi- Új?
Nem új csak vigyázva van rá!
azt hittem új a motor, de aztán láttam hogy 22 e km van benne
Hívtak de komolytalanok
Semmi komoly. Nem is gond
hívtak már vevők a motor felől?
3 pénz?
Persze, nem gond.
bocsi de vasárnap is melo van de amint lesz időm jelzek karbi ügyben okés?
Nagyon nagyon szép a motorod!
Én adok neked érte egy trollt az üzenőfalról ha sietsz még ott találod csak vidd jó messzire vagy jól dugd el
próbáld meg
Az ilyesmiben nagyon rossz vagyok, volt már belőle sértődés.
A video alapján vez lánc hang, de a feszítőt sem szabad elhanyagolni. A vez lánc vezetésének /két oldalt gumi sínek/ ellenőrízni, valamint a feszítő mechanika épséget, rugó döglött-e? Ha lebontod, nézzél rá a himbákra, azok tengelyeinek állapotára. A kompressziót mérjétek először, ha ok akkor tovább, ha nem, akkor úgy jársz, mint én!Service manuált töltsél le, tanulmányozd. Szerezz tolómérőt,s használd!
Köszi a választ!
Köszönöm w válaszokat!
Csak a DID! a proxban Morse volt! Ki is hajíntottam nagy ívben! Egyébként árban a Did a legtürhetőbb. Pink Motorsz Tatabánya az elérhetési hely Mországon. Has veszel akkor ha 1 hengeresbe teszed akkor CSAK végtelenítettet kérj! A legkevesebb szopás érdekében.
mennyit ér neked?
totál újszerű, így néz ki:
Hogyért adod azt a hátsó jeladót?:)
sziasztok..10 000ftért eladó gyári SCOTT kabát új ára 150 euro...ÉS KROSSZNADRÁG 5000FT.. 30 605 6883
Készülget a vas
megoldjuk no para
Igen, ez ismerős az én szakmámban is.
rendben azért még pontosítsunk.. majd itt ,remélem nekem nem jön közbe meló mert megint mindent akarnak az emberek és azt is még idén szóval végig kell melóznom...