Te ,hogy milyen vagy bezzeg a mi időnkbe simoval elmentünk mindenféle papír nélkül ajkára meg nézni a cseppkő barlangot most meg már egy sarkot nem merünk papír nélkül menni egy sarkot se mert hujuj rendőrbácsik
Nyár elejére én is tervezek egy kis erdélyi kiruccanást a csajommal,mert már unalmas képekről nézegetni az erdélyi hegyeket csak kéne szerezni valami szállást valahol az erdő szélén
Sziasztok! Új vagyok a csoportban és 1 napja vagyok boldog tulaja egy 87-es xl600-nak (rendszámos) szóval olyan kérdésem lenne hogy hátul 150/70 r17es gumi van előre is 17es felni lesz és arra milyen gumi kéne, hogy használtható is legyen és jól is nézzen ki? Köszi a válaszokat! :)
majd meglátjuk
idén is valami idióta időpontban voltatok
az a gáz hogy 15 nap szabim simán ugrik a céges leállások miatt, szóval nem sok marad egyéb célra
aztán jobban szeretek az erdélyi hegyek közt tépni mint itthon
de azért igyekszem
Ne tökölj vele!
Fúrsz két lyukat ahol tetszik és oda erősíted az adattáblát két szegeccsel. Szerinted tudja a rendőr, hogy hol kell legyen gyárilag.
Hát NEM.
Szerintem neked lotyod van és itt csak varacskolók vannak
idén is valami idióta időpontban voltatok
az a gáz hogy 15 nap szabim simán ugrik a céges leállások miatt, szóval nem sok marad egyéb célra
aztán jobban szeretek az erdélyi hegyek közt tépni mint itthon
de azért igyekszem
kicsit kellene gyúrni aztán nem lesz gond
Fúrsz két lyukat ahol tetszik és oda erősíted az adattáblát két szegeccsel. Szerinted tudja a rendőr, hogy hol kell legyen gyárilag.
Hát NEM.