a tank elején van egy vízszintes sík, a betöltőnyílás előtt-alatt
ott van 2 kitekerős-állíthatós gumi baszás ami tartja+ a vázon a rádugható-tankba bedugható gumis végű rúd légszűrőbox előtt vannak a tekerős biszbaszok
a c2 kurvára strapabíró volt a ténérén
havernak volt bár ő olyan 60 kiló lehetett csak
nekem most is bütykös cucc van rajta(jelenleg 6 days), leszarom hogy megeszi az aszfalt, de nem akarok szopni sárban.
az hogy táncol a segge meg leszarom, mondjuk már észre sem veszem
Nem szahara csak tudtam szerezni 1 szinte vadonat új e09 est és sajnálnám eladni fillérekért inkább elhasználom.Amúgy meg az ilyen 150kg feletti endurókra felraksz egy cross gumit és még ráadásul 2 személlyel használod kemény talajon és aszfalton elég hamar lezabálja a bütyköket
holnap fotózok ha kell, úgy is fotósnapot tartok
végre szereztem elemet a fotomasinámba aztán az xr4 cuccaim is megörökítem, hátha valakinek megtetszik ez-az
csak pontosan írd le mire vagy kíváncsi
a hang mindig változik ha módosítasz a gépen, pl az xr4-nek olyan rettenet ktm hangja lett a kartervédőtől hogy egész megrémültem tőle
jelenleg telefonom sincs, nem hogy ilyen tapogatós szar
apóség autójában hagytam, (azt hiszem szerdán) aztán azóta is ott van.
pedig voltam ma náluk de elmaradt a megkeresése
igazándiból kurvára nem hiányzik, utálok telefonálni
Fel raktam a nagy idomot csak valamiért kicsit olyan plé hangaja van meg jó volna ha raknál fel egy olyan képet ahol konkrétan le van fényképezve a kormány rész felülről mert meg kéne néznem egy két dolgot
Meg ha esetleg oldal idomban tudnál segíteni az jó volna!
Kicsit magasabban van az ülésem is tehát még szokni kell nagyon
Teljesen egyetértek veled mert tényleg semmi oldaltartása nincs enyhén sáros terepen volt már olyan,hogy kb 50-60 as tempónál úgy kicsúszott a hátulja mintha kirántották volna alólam a motort.Viszont száraz,köves terepen túrázgatós tempóban nincs vele gond
hallod én pár alkatrésznek megnéztem mostanság az árát ...de kb fele ennyiért vannak cuccok természetesen tulajdonostól ahol ha kicsit beszélgetsz még ezt azt adnak puszba:) ami ebből a lényeg ha valamit nem patent újonnan add legalább nézzen szét mások mennyiért adják hogy fogalma legyen köztes árakról:) persze ismerek olyan motorost is aki 10 ezer forintért akart majdnem egy fél motort:D
megnéztem hát erről az oldalról nem sok mindent fog eladni a csávó..ilyen árakkal meg föleg :) te jó ég ... egy üzletet nem úgy szoktak felfuttatni hogy viszonylag olcsóbban add esetleg pár fontos alkatrészt?
Vastag és erős bütykök miatt biztos,hogy tartós lenne köves,sziklás terepen de én akkor is rühellem Az e09 meg ilyen köztes gumi kicsit jó közúton is mert nem kopik gyorsan és száraz köves terepen is jó mert azért vannak rajta aránylag mély bütykök,de azt tudomásul kell venni,hogy nem cross gumi hanem enduró.
Stoneking a fedőneve, ez talán utal rá hova való! Amúgy én szeretem, az Africa Twinre -ésszerű áron- nem is nagyon van más...pláne amíg 11körül volt az ára!
Amikor a 02-ről kb. felére koptak a bütykök középen, akkor egy éles késsel az oldalsó bütyköket megvágtam akkorára, mint a középsőek voltak. Kaptam egy TKC80 gumit újban, ingyééé!
ott van 2 kitekerős-állíthatós gumi baszás ami tartja+ a vázon a rádugható-tankba bedugható gumis végű rúd
légszűrőbox előtt vannak a tekerős biszbaszok
havernak volt bár ő olyan 60 kiló lehetett csak
nekem most is bütykös cucc van rajta(jelenleg 6 days), leszarom hogy megeszi az aszfalt, de nem akarok szopni sárban.
az hogy táncol a segge meg leszarom, mondjuk már észre sem veszem
Tankod alatt van valami neked?
végre szereztem elemet a fotomasinámba aztán az xr4 cuccaim is megörökítem, hátha valakinek megtetszik ez-az
csak pontosan írd le mire vagy kíváncsi
a hang mindig változik ha módosítasz a gépen, pl az xr4-nek olyan rettenet ktm hangja lett a kartervédőtől hogy egész megrémültem tőle
apóség autójában hagytam, (azt hiszem szerdán) aztán azóta is ott van.
pedig voltam ma náluk de elmaradt a megkeresése
igazándiból kurvára nem hiányzik, utálok telefonálni
Meg ha esetleg oldal idomban tudnál segíteni az jó volna!
Kicsit magasabban van az ülésem is tehát még szokni kell nagyon
csináltam fészbukk profilt, de nem használom csak ha muffokat sasolok
kb azt sem tudom hogy működik
Anit szeretek gumit, amivel még lehet menni aszfalton is az a Pirelli MT21. Pláne amíg jóáras volt...
Előre is köszönöm!
egy 50ezres motorból legalább 200at akar kiárulni
Ha valakit esetleg érdekelnek Honda alkatrészek itt nézzen körül
link
ha érdekel valakit egy97-es xr 600 műszakis.az enyém eladó lessz úgynéz ki sajnos.
Amikor a 02-ről kb. felére koptak a bütykök középen, akkor egy éles késsel az oldalsó bütyköket megvágtam akkorára, mint a középsőek voltak. Kaptam egy TKC80 gumit újban, ingyééé!