Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!

A haspáncél nem eladó? Ha nem akkor szerinted hol tudnék ilyenre szert tenni?

köszi!
nekem kifejezetten tetszik, de azért lemosnám a vakolatot és tömködnék bele pár hamburgert
jó lenne a ház körüli munkákhoz, betonozás meg hasonlók
Ezt úgy csinálja,hogy nem használ tesztoszteront (férfi nemi hormon)de látszik is az izomzatán,hogy naturál lehet mert annyira túlzottan nem izmos a kiscsaj Amúgy csak azoknak a nőknek alakul át a fejük majdnem férfivá akik steroid-hoz nyúlnak
szia!

Lehet tudok segíteni himba ugyben!
Hívj vagy írj és megbeszéljuk!
06303490095
borsi péter
egy kis havas endúrózgatás?
jobb mint a dugás
masteron!
hogy csinálja ez a kismuff, hogy nincs a feje szétcseszve?
Szia!
Neked is és mindenkinek!
nagyon szépen köszönöm!
Szia
Neked is békés boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendőt
Sziasztok! Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Januártól tudok csatlakozni hozzátok
Üdv
jó mind1 csinálok rá azt ennyi nem gond csak így télen nem tudok csinálni mert ahoz meleg kell mert a gyantának meleg kell
az is jó őtlet de egyenlőre holnap kipróbálom így hogy raktam oda szivacsot meg polifomot be vágtam mert kicsit idegesit ez a plé doboz hang
De az is lehet le veszek megint az egészet és rá vágok telibe polifomot rá ragasztom azt jó napot
nekem is kellene, mert megégettem
de nem találtam még
egy emberke volt akinek volt de eladta a köcsögje mire mentem volna érte, pedig meg volt beszélve hogy megyek
én csinálnék a helyedben a tank alá egy szerszámtartót.
ha már úgy is ott a hely........
Ha esetleg volna oldal idomod jelezél
Köszi mindent értek nekem nincs légszürő házam tehát kicsit öszvér lett a gép de kezd nagyon tetszeni bár tudom jobb volt kis idomokal de nekem így van motor formája :)
ha nincs 0,12 akkor olyan lötyögősre hagyd a 0,10est, de nem férjen alá a 0,15ös
ha hidegen ciripel egy minimálisat az nem olyan nagy gáz, enyém is zörgött mindig 1-2 percig utána csend lett
not found
Köszönöm a gyors választ
szív 0,10 fúj 0,12
Sziasztok

xr 400 szelephézag értéket tudtok írni?
ok
bár nekem már egy kicsit ferdén áll, nem bírta a pofára esést