Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régebben boncolgattuk a cree ledes lámpákat meg akkukat
volt pár link is de nem találom az igazit
akkut kellene vadászni a lámpába mert rajta hagytam a töltőn aztán kipúposodott a vége és elgyengült
pedig csak 2 hétig volt rajta.....
ilyent érdemes venni: link
mondjuk az 100% hogy nem 5000mah..... ellenben olcsó nálunk 1800ért akartak hozni ezt a típust
MEGBIZONY
Laza láncra gyanakszom inkább holnap belenézek.Feszítő megdögölhet ezeknél?
Ha átugrott volna a vezérlés meg kéne állnia mint a szögnek nem? Nekem mindkétszer megállt és nem ment tovább.
Szia!
Lehet átugrott a vezérlés, mindenképpen nézd meg a láncot, ha már ott vagy, a többit is ellenőrizd!
Lehet hajtókar is.
DID Láncot láttam már 12 ér is
Xr visszaböfög "légszűrőház" és erős zörgés kiséretében "ami egy rántás a blokkban" majd ezt követően leáll.Alacsony fordulaton dadog,nincs egyenletes alapjárat.Gyertya új,szelep hézagokat ellenőriztem,általánosságban minden rendben.Vezérműláncra gondolok "laza" vagy szelep.Volt már hasonló gondod?Rmz 450 volt hasonló problémám ott vez lánc megoldotta a gondot.
Sziasztok.
Xr 400-as ból megmaradt husqvarna dobom eladó.
Rosszul látod Mocis..az egy eltakaritott kolbásztöltő
Ők ezzel töltik nem a hagyományossal
valakinek? hosszított kutyacsont xr4-re?
törpéknek jó dolog
ócsóóóó
látod nálatok ekkora a gazdagság kolbász és hurka helyett akra dob van asztalon.)
tipikus eset, ha az ember el akar valamit adni, nem tudja,mikor eladta már mindenkinek kellene
így voltam ma ezzel a dobbal is, csak hogy mondjak egy friss példát
azért ez az ár még iránynak sem jó
jó az a kis tartó a motor végébe kár h olyan széles
aaaa azert nem csak gondoltam érezd kicsit a törödést
Na mik ki nem derülnek itt a fórumon be vagy melegedve mint a rezsó
jó nagy kutya vagyok akkor:)
még tervbe van egy aluból hegesztés mert az anyag megvan már hozzá .... szóval lehet h nem kerül fel a motorra...
Rengeteg ideig hirdettem.a kutyat se erdekelte
minek kurvázzak ha lehet hogy téged is meg tudlak dugni vezérmü is akadt..meg miegymás
Akkor szopd ki a sunámat Inkább menj el kurvázni hidd el jót fog tenni
Legalább nem kéne bak gumicseréhez:)
ini ez egy szép csaj nekem bejöne bár a háta elég durva az az egy ami nem tetszetös... de ez biztos kibasz a lakásból ha hót sárosan mennék be jóó kis röfögtetés után.)
még a végin kiderül hogy suna van a lábad közibe pénteken dugatyu rendelésssssss