Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor nem van ottho na szomszéééédddd.....
az a narancs egy EXC450! Szpmszédomé csak nálam tárolja
héé mi az a narancs ott hátul? ha? járt a mikulás?
a yamahával mi volt a gond?
tavaszra nekem is lesz valószínűleg egy robogóm:) fűzöm havert adja ide 50 papiré egy motowell 70 ccm gép
gondolom olyan,nem szedtem ki belőle csak ha kiég és venni kell akkor érdemes e ilyet venni..mondjuk ezt majd megmutatja a sötét..
melyik masinám Mocis? Idei termékeny év volt..
Év elején 89' Yamaha DT 125LC2 aztán 90' KTM MX250 utána 89' Yamaha YZ250 majd egy 89' Kawasaki KLR250 utána egy 01' Gilera GSM50 Supermoto és most egy 07' Keeway Focus...
Idén ezek fordultak meg a garázsban..
A történet annyi hogy sokadik próbatétel után amit az élet gördített elém leültem egyik este iszogatni magammal és arra jutottam hogy jelen állapot szerint nem futja az enduro sport fenntartására! Szeretnék idővel belemerülni a sportágba ha úgy alakul végre az életem!A robogó ugy került hozzám hogy a 3adik szomszédomnak tetszett a Gilerám igy cseréltünk meg dobott még rá pénzt rendesen! Minden elment a háztól mert tulzottan jó kilátásaim nincsenek a jövöévet tekintve sem ha csak nem jön be a lottó 5ös! Tehát a terepmotorozást nem tervezem a jövő évre..a robogó meg jó lesz melóba járni..bár kínai de szerencsémre minden ki van belül cserélve,bejáratós és a blokk öntvényen kívül egyetlen alkatrésze sem kínai már a blokknak! Tudom Initől jön majd a jól megszokott "Arra van pénz amire kell" mondat de hát ez van
Itt egy kép a robeszről
Már megint elcserélted a motort? Basszus én még ilyennel nem találkoztam
Gondolom ilyen BA20d foglalatú cucc van benne 2 halogén nem világíthat rosszul.
hol a masinád mi az h robogó?
Ha már ide tévedtem..mint már emlitettem lett egy robogóm...Egy Keeway Focus-rol van szó..elöl ilyen buborék izzó van benne de ugye tudjuk hogy az kompatipilis a H4-es izzóval..kérdés a következő..ha ezek az izzók csak 35vattosak és kicserélem H4esre ami ugye 55W-os akkor kicseszek a fesszabályzóval?
Ini köszi a segítséged:) lámpás ügyben
hegesz egy regisztert 2 " csöböl azt jovan tavaj 5 ropiért adtam darabát elsö osztályu még szocban gyártott regisztereknek frankó lamellás kivtel volt.. kutya nem vitte el pedig garázsba sufniba legjobb végülis vasba kaptam érte 15 öt:D
megvan a baja lámpás :) megnéztem masteron 35 wattos halogén van benne amit benne is hagyok egyenlőre majd ha nem lesz elég bele lehet fabrikálni a zsömiböl kimaradt H7 es 55 wattosakat megnéztem nem nagy cucc átpakolni
Hát igen már rossz idők vannak...Én multhétvégén raktam rendet a garázsban, be sorakoztattam a motorokat már csak javítgatni kellene..alap van amit lehet bütykölni csak idő nincs rá...lett egy robeszom itt van Faterom motorja is amit ujitani kellene..csak ugye nekem is hideg van.. mondjuk ehez csak egy raiátor kellene mert a fűtéscsövek ott vannak és van bennük viz is..
volt már nyekergetve a kormány? és mi az a gépezet ami a kannás borról működik a háttérben? a kályha is kiválló:)
kormány 22 es? mi volna az ár barátom?:)
Kibéreltem itt Pesten egy garázst és ha van kedvem csinálgatok rajta valamit,de most már egyre hidegebb van és nehezen veszem rá magam
Téli generál...
Rendben,én ráérek.Köszi
Beszéltem a dominátoros sráccal. Azt mondta térjünk rá vissza január közepe-vége felé mert addigra futja le a köröket a biztosítóval.
Igen,ez már nekem is feltűnt Gumi és kerékcsapágy csere volt és még új láncszettet kap azért van így szétrobbantva a motor.
Te Masteron...szólt már valaki hogy nincs ki a 2 kereke a motorodnak?
Beraktam ma a xenont a fejidomba,és sokkal erősebben világít mint a gyári,de sajnos ezek az univerzális lámpák így se csiálnak nagy csodát.Csináltam egy kis http://youtu.be/-jf5zxGaZQo a gépről a telefonnal de sajnos nagyobb gázadásnál a hangerőt nem tolerálta a telefon és elég sz..r ott a hangminőség
Szerintem akkor el mentem számod és este beszélünk