Sziasztok
Nem tűntem el csak sok a dolgom mostanság meg be indult a gumizás
Valaki nem tud olcsón 120/70/10-es gumit téli kéne öcsémnek mert futárkodik és nagyon horor az új ára
Köszi a kielégítő választ
Nem zavar,csak azt gondoltam hogy valami sumákság van ebben a mézben.A nép azt szokta mondani hogy cukrozzák,és arra gondoltam hogy akkor ez is azért olyan. Már több mint egy éves ez a méz....akkor ezek szerint ez normális dolog.
az is méz, ki van kristályosodva
minden méz más tempóban kristályosodik, pl akác nagyon lassan(teljesen tiszta akácnak több év kell mire elkezdődik a folyamat), repce nagyon gyorsan akár pár hét alatt is full kikristályosodik
de függ a tárolási helytől is, pl hűtőben, hideg kamrában gyorsabban szobahőmérsékleten lassabban
ja és elárulok egy titkot: ami full cukorból van az nem kristályosodik gyorsan csak a nép gondolja ezt
a méhek meg általában összekevernek ezt-azt szóval hiába árulják az akácot akácnak szinte mindig van benne pár % "egyéb" is és emiatt előfordul hogy előbb beindul a folyamat
pl nekem az idei selyemfű már kezd kristályosodni, de a tavalyi még nem
ha zavar tedd bele melegvízbe(ne forróba) és elmúlik, pl hűtőtáskába aztán nem kell sűrűn cserélni
vagy radiátor vagy mittudomén mi meleg még
A sokat látott méhészhez lenne egy kérdésem. Amikor sokat áll a méz,olyankor valami grízes cukor szerű valami van az üveg alján....ez mi? Méhésztől szoktuk venni,nem boltból.
Én nem mondom,hogy jó kormány de nekem nincs gondom vele de én is Magurát vagy Renthalt szerettem volna csak amikor venni akartam nem találtam használtan és úgy voltam vele,hogy adok egy esélyt a Pazzaznak de eddig nem bántam meg,de ha egyszer meghajlik akkor se érdekel mert csak egy 5 ös volt és akkor utána veszek valami komolyabbat
a hátsó felni sm felni? elég szélesnek tűnt ?!