30.000 ft Nekem volt olyan hónap,hogy 150.000 épp,hogy betakarta Amúgy most nem edzek mert szarakodik a gerincsérvem és nem merem erőltetni,voltak olyan napok,hogy a csajom adta rám a zoknit meg a nadrágot de most már kicsit kezd javulgatni,de nem akarom elkiabálni
Szerintem nagyon jól tudod miért nem megyek ki az országból nem részletezném ha minden smakkol megyek veletek ha nem akkor marad az itthoni gurulgatás ithon is el tudok menni veletek persze természetesen kihagyom a nehéz terepet mocis cimbivel tervezek egy jó kis turát csak még nem tudja
a tavaszi az szopatós, mind ilyen 120 kilós gépekkel megyünk full crossgumiba öltözve
szóval nem mondom hogy ne gyere de nagyon megutálnál minket
a nyári bálnát meg megbeszéljük, de ne legyen nyöszörgés mint idén
vegyél minden hónapban 5ezerért lejt aztán nem fogod elkölteni másra
én ugyan nem ....én így vagyok kajak véletlen bevennék valami ilyesféle tejport egész héten állna a fasz...m szóval csak nyugisan néha azért csinálok 1000 felülést
Még nincs mert még használom a gépet meg sajnos most ép helyem nincs !
Sátram van meg mindenféle fajta felszerelés meg van már és ha tehetem megyek veletek!
igyatok
az jót fog tenni
épp most nyitottam egy bort annak örömére hogy beszereztem a huskyra egy hűtőventilátort
holnap megpróbálom felrakni, ha sikerül akkor nyitok mégegyet
szóval nem mondom hogy ne gyere de nagyon megutálnál minket
a nyári bálnát meg megbeszéljük, de ne legyen nyöszörgés mint idén
vegyél minden hónapban 5ezerért lejt aztán nem fogod elkölteni másra
olyan 3 év alatt
tél végén szoktam kicsit izmozni egy légrugóval hogy legyen egy kis erőnlét a tavaszi évadnyitón
de azóta nem volt idő kipróbálni
pl a plexi lehet vagy 20 centis és mégis jó
egyik csávónak volt hosszabb, össze is vérezte az orrával terepen
baszki épp néztem mennyi a fejadag, koksz nélkül munkatársamnak nem áll meg 30ba a tápszer
meg ilyen 200asával veszi a tojásokat
Sátram van meg mindenféle fajta felszerelés meg van már és ha tehetem megyek veletek!
nekem a ténérén 130felé kezd úgy fújni a szél mint az xr4-en 70 környékén
tartalékolj nyárra olyan 30pénzt aztán jössz velünk szopni
ha nincs sátrad tudok egyet adni olcsóért, te gizda vagy elférsz benne
az jót fog tenni
épp most nyitottam egy bort annak örömére hogy beszereztem a huskyra egy hűtőventilátort
holnap megpróbálom felrakni, ha sikerül akkor nyitok mégegyet