Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a faszt hisztizel itt mint egy picsa
ezt most miért mondod? félrenézett az asszonya
mert annak a mekknek egynél több szarva volt
Szerintem ha meg kérhetlek te se kostolgas most köszi ha meg poénak szántad bocsi de az a te rokonod
Janszi!Egész véletlenül nem állsz rokonságba a Mekk Elekkel?
Már ne is haragudj gépre fel rakni meg tudtam volna oldani de ott nálad az udvaron nem lehet szerelni mikor még szerszám is alig van tehát mivel nem tudod elhozni így igen kemény pénzt fogsz fizetni mert egy valamit jól jegyez meg én még soha nem huztalak le és nem is foglak az élet meg tanitott már sok mindent és olyan dolgokat is meg tudok csinálni amihez sok lofasz jancsi szerelő már azt mondja gépre kell rakni de ha neked így kényelmesebb megértem és el fogadom te életed!
megvan már a szaki akiben megbízom kurvadrága de nem babrál a susorgásárol megmondja mi van vele komolyan be van rendezkedve bmwre gépre tudja kötni meg minden papirt számlát ad minden javításról utolsó szelepsapkáról is és garanciát vállal a munkájára... szóval köszi a felajánlásod de tényleg ... csak az út amíg eltalálsz egy ilyen szerelőhöz már az súlyos ezrekbe van..
Ja értem tehát azért más hülye azért engem sazol hát milyen testvirem vagy te?
Testvirem ezért kéne hozzánk hozni és kokler fasz genyo szerelő barátaidhoz mi nem kokányolunk!
Janszi az most mindegy hogy kinek szólt én neked írtam
jah :D nézem log valami szigetelőszalagos cucc a fék mellet mondom a szerelőnek te haver ez mi a fasz ? aszondja elvágtam a fék kopás jelzőt h ne világítson a müszerfalon Édes nagy magyarország hát hova ássam el magam? szóval ezért nem vittem még sehova Janszi azt a kibaszott autót ink kicserélem magam a hétvégén és ha üt valamelyik akkor elviszem beállítatni komolytalan szervizekkel nem foglalkozok mert nem éri meg csak a hajam hullik tölük..
Te igazi barom arcú ha valami nem neked szól ne savazzál le
Ininek írtam ha nem tudnád értelmezni mert neki van lemez felnin a gumi és erre írtam nem kell centirozni minek majd rázza a kormányt remélem így már tiszta a kép és engesztelésnek eljösz azt kaphatsz egy kv
Te komolyan egyre hülyébb vagy.. nekem nem beállítás vagy centírózás miatt rázta a kormányt hanem mert kihagyták a tehermentesítőt mikor a fékeket cserélték mert ugye mi a fasz az a műanyag szar nem kell az oda...köcsög faszopó tulaj meg vegyen alá másikat komolyan a sok sudri geci szerelővel már kivan a fasz hogy ott kell állj mögötte..
van it bütyi gumma gyere át azt megcsavarozzuk:D
Mondtam ne offoljuk a topikot!
mondjuk egy kicsit több korrektséget vártam tőled! elmondom mi a problémám, te meg flegmázol itt!
néha vissza kellett nézem hogy nekem írsz-e vagy sem,mert mindig oda volt írva nálad hogy: nincs alku, az ár fix, közbe meg nem is beszéltem anyagiakról!
azt szerintem majd azzal kell megbeszélnem akinek a pénzt a kezébe fogom adni!
hirdessétek meg nyugodtan, ha sikerül arra járnom, megnézem, ha elkel, akkor valaki boldogabb lett egy motorral!
Azt mondtad hogy csak a blokk számít. Ott a km óra ennyi van benne. Most már a törött idomokon variálsz. Én ezt nem értem. De mindegy is felesleges ezzel offolni a topikot. Ha kell megveszed ha nem meghirdetjük.
a srác azt mondta hogy annyiért adja,amennyiért ő vette!
ezzel nincs bajom,meg nem is érdekel, az se ha ingyen lenne neki,és keresne rajta, de a telefonba azt értettem hogy nála törtek össze az idomok!
és mivel ő annyiért akarja eladni amennyiért vásárolta, így azt gondoltam,hogy az általa törött idom meg lesz csinálva,vagy ki lesz cserélve!
de mivel utólag tudtam meg, hogy ő is így vásárolta, így érhető, hogy a hátsó cross gumin kívül, más nem történt vele!
a képeken úgy láttam,amit elsőnek küldtél, hogy az idom hibátlan, nem látszik rajta törés, ellenben azzal amit ő küldött!
félre értés történt, teccik érteni?
Figyelj! Az hogy rá kell dobnod pénzt az nem azt jelenti hogy a törött idomokon alkudozol. Nem azért ajánlottam mert szar. A srác sem azért adja el mert kenyérre kell a pénz. Sőt még hirdetve sincs. Azt gondoltam kicsit ennél korrektebb vagy.
elsőnek kevertem ezzel a motorral
a videóval nem találkoztam, bár szívesen megnézném
kicsit elszomorított az a hátsó sm kerék és első krossz kerék
hazahozom,még rá kell dobnom pár 10 ezer forintot hogy ezt orvosolni tudjam
más gondom igazából nincs is, ez az amin felakadtam
Az. NINCS ALKU. Láttam a kérdéseidet. Gyere el nézd meg. Bár a képek elég jók lettek minden látszik rajta. A videó is elment már.
amikor felteszik a gumit a felnire ki van egyensúlyozva
utána nem kell, persze ha nem éri valami behatás
szerencsére mostanság nemigen használja az asszony szóval nincs padkázás minden héten
Wehehe nekem az xr-re kéne téli gumi:)