Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két sör?:) Látom a dugattyú hamutartó nálad is megvan.
Hehe. Nem, az előző tulajnak nem volt igénye rá hogy megszüntesse a folyamatosan világító hátsó lámpát. Ezért elolvadt a búra.
valami Renthal van ráhazudva, első ránézésre még nagyban hasonlít a volt KTM-em kormányára!
na majd lövök pár képet! jóiccakát!
noss azért told azokat a képeket hátha a hasamon tudok spórolni valamennyit egy jó kormány nem ártana:P
teleszkóóóóp,nem szett (de az is eladóó)
minden eladó!
majd tolok be képeket, és válogattok (kormány kézvédő kapcsolók óra stb)
sm re nincs pézike még gondolni sem merek rá mély a szegénység
ezek sm fordított telók, majd ha lesz egy kis időm, előszedem a susnyásból és lövök róla pár képet, viszont ha érdekel a paraméter, azt akár holnap meg tudom mondani
adom a komplett kormányt fékkel stb
első telóra gondoltam mert látom te benne vagy ezekben a témákban
sm-re gondolsz vagy enduro szettre?
viharvert ugyan de ha kell használd nekem nem kell
ne hátra tedd be a halogént
valami fasza cr lábaid is vannak?
szevasz Faszi!

Nem tudom hogy veszel vagy vettél-e már Husit, csak gondoltam megemlítem,hogy van egy halom alkatérszem ( idom,kormány,tank,fordított teló, sm szett stb) ha esetleg érdekel, vagy a gyári idomokat nem akarod terepen összebaszni. Filléres dolog, piaci ár alatt...
a képen látható színben
Az enyém elolvadt. Ha annál jobb állapotú akkor tökéletes.
más nem keress olyat ahol elkészítik neked lehet még olcsóbban megúszod mintha rendelnél
yeee akkor már 3man megyünk baszatni.)
megnézem a sufniban nekem van egy bár már nem ujszerü pill
szia4
van műszerem és vágom is a használatát!Nekem vmi átalakított tekercsem van amiből két szál jön ki! az egyik a gyújtás a másik meg a világításért lenne felelős ez lenne egyébként a fehér-sárga ami megy a fesszabihoz meg a lámpához! az ellenálás az jó mert a data szerint 0,8 ohm-nak kell lennie a lighting coilnak! bekötöttem mindent a rajz szerint! neked csak a bordás fesszabi van egyedül vagy kiegészíti egy másik?
köszike!
Rendben
Naná. Igaz hogy melózni vettem, de nem lenne szívem távol tartani a természetes környezetétől. Meg amúgy is van hozzá egy szett rossz crossgumim amit ki kell végezni.
Nincs valakinek esetleg egy fölös hátsólámpa búrája xr-hez?
De ha jó lesz ez a lenkerék akkor a második darabra vevő leszek
gáz bowden-t szeretnék rendelni vagy legalább a méretét megnézni valahol a neten de sehol nemtalálom itt a nagyvasnál sincs ott az én évjáratú motorom..de majd holnap felhivom őket hátha tudnak valamit mondani
remélem te is kijössz majd terepre néha ;)
Na akkor márciusban irány a természet:) Remélem az enyém meglesz addig és nem gyújtom fel. Nemsokára viszem ki a lóvét Csepelre hogy összerakják az enyémet.