ezek sm fordított telók, majd ha lesz egy kis időm, előszedem a susnyásból és lövök róla pár képet, viszont ha érdekel a paraméter, azt akár holnap meg tudom mondani
adom a komplett kormányt fékkel stb
Nem tudom hogy veszel vagy vettél-e már Husit, csak gondoltam megemlítem,hogy van egy halom alkatérszem ( idom,kormány,tank,fordított teló, sm szett stb) ha esetleg érdekel, vagy a gyári idomokat nem akarod terepen összebaszni. Filléres dolog, piaci ár alatt...
a képen látható színben
szia4
van műszerem és vágom is a használatát!Nekem vmi átalakított tekercsem van amiből két szál jön ki! az egyik a gyújtás a másik meg a világításért lenne felelős ez lenne egyébként a fehér-sárga ami megy a fesszabihoz meg a lámpához! az ellenálás az jó mert a data szerint 0,8 ohm-nak kell lennie a lighting coilnak! bekötöttem mindent a rajz szerint! neked csak a bordás fesszabi van egyedül vagy kiegészíti egy másik?
köszike!
Naná. Igaz hogy melózni vettem, de nem lenne szívem távol tartani a természetes környezetétől. Meg amúgy is van hozzá egy szett rossz crossgumim amit ki kell végezni.
gáz bowden-t szeretnék rendelni vagy legalább a méretét megnézni valahol a neten de sehol nemtalálom itt a nagyvasnál sincs ott az én évjáratú motorom..de majd holnap felhivom őket hátha tudnak valamit mondani
Na akkor márciusban irány a természet:) Remélem az enyém meglesz addig és nem gyújtom fel. Nemsokára viszem ki a lóvét Csepelre hogy összerakják az enyémet.
na majd lövök pár képet! jóiccakát!
minden eladó!
majd tolok be képeket, és válogattok (kormány kézvédő kapcsolók óra stb)
adom a komplett kormányt fékkel stb
Nem tudom hogy veszel vagy vettél-e már Husit, csak gondoltam megemlítem,hogy van egy halom alkatérszem ( idom,kormány,tank,fordított teló, sm szett stb) ha esetleg érdekel, vagy a gyári idomokat nem akarod terepen összebaszni. Filléres dolog, piaci ár alatt...
a képen látható színben
van műszerem és vágom is a használatát!Nekem vmi átalakított tekercsem van amiből két szál jön ki! az egyik a gyújtás a másik meg a világításért lenne felelős ez lenne egyébként a fehér-sárga ami megy a fesszabihoz meg a lámpához! az ellenálás az jó mert a data szerint 0,8 ohm-nak kell lennie a lighting coilnak! bekötöttem mindent a rajz szerint! neked csak a bordás fesszabi van egyedül vagy kiegészíti egy másik?
köszike!