Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni: xl 500 r-hez keresek 90 mm-es dugattyút, az sem lenne baj, ha alapméret, de akkor hengerrel, gyűrűkkel együtt szeretném. Az árat megbeszélnénk. Köszönöm
Haver volt egy pár évem amikor nem érdekelt semmi éltem mint marci hevesen csak sajnos bele keveredtem sok szar dologba pl nagybátyám bele rántott egy bt-be és nem tudtam kimászni éveken keresztül és rengeteg pénzemben van,hogy nem sitten vagyok bár lehet nem tartozna mindenkire de már leszarom!
Ezért érezze mindenki a közlékenységem és le lehet pattani rólam van egy nagy keresztem cipelem!
Volt sok pénzem és én balga fasz bele másztam dolgokba mert családtag nem ver át hát tévedni emberi dolog !
Szerencsére újra kezdek kimászni a nagy kanálisból kb ennyi
nem érted a lényeget
ha pl haver elmegy hozzád segítségbe kell neki kaja pia, és nem vered hátba a lapáttal amikor sumákol
ellenben a román vendégmunkás...........
én nem akarok senkit befolyásolni de én még sose fizettem a szexért,pedig nem keveset éltem... a megoldás adott:egészségügyi dolgozó vagy rendőr feleség.... haggyuk már a főiskolás gagyi csitriket....
nem tagadom nekem volt segítség
após kőműves volt szóval munkadíjat nem fizettem szinte semmit
de akkoriban 3-4 helyen húztam az igát(szinte bele is rokkantam) szóval nekem se volt egyszerű
de azóta megvilágosodtam, kb beleszarok mindenbe és így sem élek rosszabbul
Én már nagyon régóta nem kurvázok,de ha valami véletlen folytán arra adnám a fejem akkor inkább egy minőségi fősulis puncit csinálnák meg szobán 15 ért
Ini lehet szarul csinálok dolgokat de amim van én saját erőből értem el nem apuci meg anyuci segítet
Lakás,autó,motor,úszóház a dunán, tehát eddig is el értem a céljaimat még ha nehezen is!
Sportoltam egész életemben és én barom elmentem autóbontózni és az eredménye egy olyan gerinc sérv amit már 12 éve müteni kéne tehát nagyon vigyázz magadra
még mindig azt mondom hogy az embernek ara van pénze és ideje amit igazán akar
persze közbejöhet ez-az de ha nagyon akarja az ember akkor leszarja a megváltozott helyzetet
haver ezzel csak az a gáz hogy egy életed van egy tested
amit tisztelni kell és ismerni a határai vigyáz magadra .. mert csoszogós vén fasz leszel 40 évesen...
szerencsére én mindig elbasztam a pénzt és közben megvilágosodtam:
pénz=gond
ja és a nő=penicillin injekció
Ezért érezze mindenki a közlékenységem és le lehet pattani rólam van egy nagy keresztem cipelem!
Volt sok pénzem és én balga fasz bele másztam dolgokba mert családtag nem ver át hát tévedni emberi dolog !
Szerencsére újra kezdek kimászni a nagy kanálisból kb ennyi
ha pl haver elmegy hozzád segítségbe kell neki kaja pia, és nem vered hátba a lapáttal amikor sumákol
ellenben a román vendégmunkás...........
após kőműves volt szóval munkadíjat nem fizettem szinte semmit
de akkoriban 3-4 helyen húztam az igát(szinte bele is rokkantam) szóval nekem se volt egyszerű
de azóta megvilágosodtam, kb beleszarok mindenbe és így sem élek rosszabbul
De nyugi csontkovács egész jól renben tart
Lakás,autó,motor,úszóház a dunán, tehát eddig is el értem a céljaimat még ha nehezen is!
egyik szomszéd öregsszonynak levagdosták aztán azóta tök jól érzi magát
Lehet fel se rakom az idomokat csak ha tehénke talira megyek
Variálok mert tényleg csipázok veled bohockodni
persze közbejöhet ez-az de ha nagyon akarja az ember akkor leszarja a megváltozott helyzetet
bár én ezt is sokalottam
30 pénzből én elmegyek egy 3 napos túrára meg 2x kurvázni
amit tisztelni kell és ismerni a határai vigyáz magadra .. mert csoszogós vén fasz leszel 40 évesen...