Nem fogja magát megadni mert 6 db 12.9 csavar lesz bele hajtva heil coil féle menetbe extra erős loctite csavar rögzítővel.Ha meg még is széthullana akkor is pont le sza...om mert alkatrész van a domihoz dögivel és fillérekért
sziasztok ! nemtudja valaki milyen hosszú a honda xl 350 1987 -es évjáratú motornak a gáz bowdenjei ? vagy valami oldal ahol megtudom nézni a műszaki adatokat amibe esetleg leirják ? mert elszakadt mind2 gázbowden és a végeit nemtalálom hogy pontosan milyen hosszúak voltak,így nemtudom milyen hosszút csináltassak bele vagy esetleg egy olyan oldal ahol árulnak iylen alkatrészt ? Köszönöm előre is !
hát én is kíváncsi vagyok mennyire lesz jó..sajnos még azért van pár alkatrész ami kell majd bele ......de tavaszra már nagyon várni fogja a vérem hogy kipróbálhassam:) xl 600 vezérműtengelyt ha tudna valaki jó állapotút az érdekelne ahgy mondod öszvér lesz
most még inkább szét felé alakul a blokkból kijön a perselyezett főtengely és megy bele az új pár dolgot már rendeltem hozzá egyenlőre még gyerekcipőben van vázon nemigen alakítgatok bár úgy néz ki meglesz rá a baja 1000 fejidom is meg pár csecse becse berúgós és önindítós a blokk szóval Domi vezetékélest kap aksival bizakodó vagyok és remélem legkésőbb március környékére összeáll
A főtengelyt nem könnyíttetem le mert az egy elég bonyolult dolog egy ilyen nagy lendtömegű kiegyensúlyozó tengelyes 1 hengeres motornál.Ez is be lesz lőve,hogy ne üssön.
Hali!
Ez nem domi generátor csak az a része ami a főtengelyre megy rá.A gyárit nem lehetne ennyire lekönnyíteni mert szétrobbanna Ebbe a generátorba már ilyen speckó erősebb és vékonyabb beépített mágnesek vannak.Az újabb motorokba már ilyen generátort raknak mint pl: crf 450 ben is ilyen van
Szia!
91es xr6 om van, indexes verzió.
Mi a kérdés?
Van műszered kimérni a dolgokat? Mert 3 áramkör van, az egyik a váltakozó áramú, a másik egyen áramú, a harmadik csak a szikráért felelős!
Nekem nincs ilyen motorom, de a rajz alapján az egyikben sokkal több vezetéknek kell lennie, mivel azon vannak indexek, tehát van kormánykapcsolón is index ketyere. Valamint a kábelkötegben indexre utaló nyomok(vezetékek).
sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy hogy leheljek életet a fényszórókba mert világítás nélkül vettem az xr-em és nem igazán akar összejönni a dolog!töltöttem le kapcs rajzot de 2 fajta van és nem tom melyik lenne a jó!Úgy vettem hogy csak egy fesszabija van de az egyik rajzon kettő van viszont van egy fesszabis meg van 2 fesszabis kiadás!
fú:) elmondani is bonyolult! Ha vkinek van 89-es xrje megköszönném ha segítene!
köszi srácok!
Kíváncsi vagyok, milyen lesz tőle!
jó lett és főtengellyel eggyüt künnyítetétek mint az autoknál? vagy motornál nem kell centírozni hogy ne üssön?
Ez nem domi generátor csak az a része ami a főtengelyre megy rá.A gyárit nem lehetne ennyire lekönnyíteni mert szétrobbanna Ebbe a generátorba már ilyen speckó erősebb és vékonyabb beépített mágnesek vannak.Az újabb motorokba már ilyen generátort raknak mint pl: crf 450 ben is ilyen van
91es xr6 om van, indexes verzió.
Mi a kérdés?
Van műszered kimérni a dolgokat? Mert 3 áramkör van, az egyik a váltakozó áramú, a másik egyen áramú, a harmadik csak a szikráért felelős!
Csak le lett könnyítve, vagy más is lett vele?
Nem fog szétrobbanni a fordulattól?
Tudnátok segíteni abban hogy hogy leheljek életet a fényszórókba mert világítás nélkül vettem az xr-em és nem igazán akar összejönni a dolog!töltöttem le kapcs rajzot de 2 fajta van és nem tom melyik lenne a jó!Úgy vettem hogy csak egy fesszabija van de az egyik rajzon kettő van viszont van egy fesszabis meg van 2 fesszabis kiadás!
fú:) elmondani is bonyolult! Ha vkinek van 89-es xrje megköszönném ha segítene!
köszi srácok!