Nem fogja magát megadni mert 6 db 12.9 csavar lesz bele hajtva heil coil féle menetbe extra erős loctite csavar rögzítővel.Ha meg még is széthullana akkor is pont le sza...om mert alkatrész van a domihoz dögivel és fillérekért
sziasztok ! nemtudja valaki milyen hosszú a honda xl 350 1987 -es évjáratú motornak a gáz bowdenjei ? vagy valami oldal ahol megtudom nézni a műszaki adatokat amibe esetleg leirják ? mert elszakadt mind2 gázbowden és a végeit nemtalálom hogy pontosan milyen hosszúak voltak,így nemtudom milyen hosszút csináltassak bele vagy esetleg egy olyan oldal ahol árulnak iylen alkatrészt ? Köszönöm előre is !
hát én is kíváncsi vagyok mennyire lesz jó..sajnos még azért van pár alkatrész ami kell majd bele ......de tavaszra már nagyon várni fogja a vérem hogy kipróbálhassam:) xl 600 vezérműtengelyt ha tudna valaki jó állapotút az érdekelne ahgy mondod öszvér lesz
most még inkább szét felé alakul a blokkból kijön a perselyezett főtengely és megy bele az új pár dolgot már rendeltem hozzá egyenlőre még gyerekcipőben van vázon nemigen alakítgatok bár úgy néz ki meglesz rá a baja 1000 fejidom is meg pár csecse becse berúgós és önindítós a blokk szóval Domi vezetékélest kap aksival bizakodó vagyok és remélem legkésőbb március környékére összeáll
A főtengelyt nem könnyíttetem le mert az egy elég bonyolult dolog egy ilyen nagy lendtömegű kiegyensúlyozó tengelyes 1 hengeres motornál.Ez is be lesz lőve,hogy ne üssön.
Hali!
Ez nem domi generátor csak az a része ami a főtengelyre megy rá.A gyárit nem lehetne ennyire lekönnyíteni mert szétrobbanna Ebbe a generátorba már ilyen speckó erősebb és vékonyabb beépített mágnesek vannak.Az újabb motorokba már ilyen generátort raknak mint pl: crf 450 ben is ilyen van
Szia!
91es xr6 om van, indexes verzió.
Mi a kérdés?
Van műszered kimérni a dolgokat? Mert 3 áramkör van, az egyik a váltakozó áramú, a másik egyen áramú, a harmadik csak a szikráért felelős!
Nekem nincs ilyen motorom, de a rajz alapján az egyikben sokkal több vezetéknek kell lennie, mivel azon vannak indexek, tehát van kormánykapcsolón is index ketyere. Valamint a kábelkötegben indexre utaló nyomok(vezetékek).
sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy hogy leheljek életet a fényszórókba mert világítás nélkül vettem az xr-em és nem igazán akar összejönni a dolog!töltöttem le kapcs rajzot de 2 fajta van és nem tom melyik lenne a jó!Úgy vettem hogy csak egy fesszabija van de az egyik rajzon kettő van viszont van egy fesszabis meg van 2 fesszabis kiadás!
fú:) elmondani is bonyolult! Ha vkinek van 89-es xrje megköszönném ha segítene!
köszi srácok!
Kíváncsi vagyok, milyen lesz tőle!
jó lett
Ez nem domi generátor
91es xr6 om van, indexes verzió.
Mi a kérdés?
Van műszered kimérni a dolgokat? Mert 3 áramkör van, az egyik a váltakozó áramú, a másik egyen áramú, a harmadik csak a szikráért felelős!
Csak le lett könnyítve, vagy más is lett vele?
Nem fog szétrobbanni a fordulattól?
Tudnátok segíteni abban hogy hogy leheljek életet a fényszórókba mert világítás nélkül vettem az xr-em és nem igazán akar összejönni a dolog!töltöttem le kapcs rajzot de 2 fajta van és nem tom melyik lenne a jó!Úgy vettem hogy csak egy fesszabija van de az egyik rajzon kettő van viszont van egy fesszabis meg van 2 fesszabis kiadás!
fú:) elmondani is bonyolult! Ha vkinek van 89-es xrje megköszönném ha segítene!
köszi srácok!