Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok és célpont lett egy Honda Xl 600 LM 86-ból. Rendszámos, utcai gumikkal. Véleményetek szerint utcai motorozáshoz megfelel a motor? Eddig egy 50-es endurom és egy 250es Cr Hondám volt. Tetszik ez az enduros stílus. Hondához pedig kötelezem magam.
Nembiztos hogy szétszedhető!
Látni kellene,én felújitottam az XR6-ét,ahoz volt is felújitókészlet a Hondánál!
Nekem a csúszószár felőli végén volt egy kupak amit ki kellett fesziteni(ebben volt egy porvédő),utána a nagynehezen kipiszkáltam egy zégert(nem a szokásos fajta aminek füle van ,hanem a sima drót zéger :()azt pár határozott mozdulattal szét kell rántani!
Meg kell nézni! Utána nem lesz kérdés. Hallgasd meg azt a domit amit linkeltél meg az fmx et. A kopásnak jele nincs. Mintha vajon menne. De majd meglátod ha érdekel. Ebbe nem kell jó darabig belenyúlni.
volt egy 640-es ktm-em,nagyon befürödtem,azóta tartok a nagyon patika állapotú gépektől
az se lenne gond ha 35.000 km lenne a 3.500km helyett,csak egyben legyen nagyon nagyon sokáig
nem szeretek utazni
múltkor oda vissza volt 600, de már majdnem beszartam
reggel fél9-es indulás, majd este fél 9-es hazaérés
szoktunk cimborával néha néha kiruccani németbe vagy osztrákba,esetleg akkor elcsorgunk arra
holnap pedig felcsörgöm a srácot
esetleg több képed róla?
Ha valóban 35.000 van benne az közúti használatnál nem vészes.Látni és hallani kéne a blokkját de ennyi kilóméternél max a vezlánc lehet cserés Ezek a blokkok normális közúti használatba 100.000.et is elmennek
bár most nekem 35/35-ös halogének vannak benne avval elég jól virít, de egy h4 55/60 izzó jobb lenne