Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyan készült?
bár most nekem 35/35-ös halogének vannak benne avval elég jól virít, de egy h4 55/60 izzó jobb lenne
Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok és célpont lett egy Honda Xl 600 LM 86-ból. Rendszámos, utcai gumikkal. Véleményetek szerint utcai motorozáshoz megfelel a motor? Eddig egy 50-es endurom és egy 250es Cr Hondám volt. Tetszik ez az enduros stílus. Hondához pedig kötelezem magam.
Dehogy is, csak a rituális felgyújtását tervezgettem:) Így viszont még maradhat.
Készül a H4 es bi-xenon a H6 os lámpa foglalatba Már egész szépen belefaragtam és a héten le is tesztelem mennyire világít abba a játék fejidomba
Látod-látod te meg már temetni akartad azt a jó kis honda blokkot
mégsem fullgenerál 150ért
lánc meg sokáig jó ebben az évtizedben lehet nem is kell cserélni
Hát ja, tiszta mázli. Tizen párezer a feszítő meg tizen párezer a lánc + munkadíj.
Nagy szerencse,hogy nem akadt össze!
akkor olcsón megúsztad
ettől olcsóbban csak nekem múlt el a csörgés a gépből
csak ki kellett venni a kavicsot a kartervédőből
Neked volt igazad, a vezérműlánc feszítőm tört el. Szerencsére indulásnál úgyhogy nem vert szét semmi mást.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Lejebb mentek a tarifák! :)
Nembiztos hogy szétszedhető!
Látni kellene,én felújitottam az XR6-ét,ahoz volt is felújitókészlet a Hondánál!
Nekem a csúszószár felőli végén volt egy kupak amit ki kellett fesziteni(ebben volt egy porvédő),utána a nagynehezen kipiszkáltam egy zégert(nem a szokásos fajta aminek füle van ,hanem a sima drót zéger :()azt pár határozott mozdulattal szét kell rántani!
Most lépek holnalp beszélj a sráccal szóltam neki. Elmond mindent.
Meg kell nézni! Utána nem lesz kérdés. Hallgasd meg azt a domit amit linkeltél meg az fmx et. A kopásnak jele nincs. Mintha vajon menne. De majd meglátod ha érdekel. Ebbe nem kell jó darabig belenyúlni.
volt egy 640-es ktm-em,nagyon befürödtem,azóta tartok a nagyon patika állapotú gépektől
az se lenne gond ha 35.000 km lenne a 3.500km helyett,csak egyben legyen nagyon nagyon sokáig
Nem akarok ígérni semmit. Megbeszélitek. Mindenre van megoldás. Amúgy rugalmas.
olaj hiánya, meg ilyesmire gondolok...
ha kifizetem az utat, a srác rugalmas és elhozná?
Hát uton szerintem nagy kárt nem lehet benne tenni sőt
Nekem nincsen sajnos. Neki biztos van. Megdumáljátok. Szerintem megéri megnézni.
gondoltam hogy nem lehet vészes a km
csak hát az előző gazdi,vajon milyen gonosz lehetett
nem szeretek utazni
múltkor oda vissza volt 600, de már majdnem beszartam
reggel fél9-es indulás, majd este fél 9-es hazaérés
szoktunk cimborával néha néha kiruccani németbe vagy osztrákba,esetleg akkor elcsorgunk arra
holnap pedig felcsörgöm a srácot
esetleg több képed róla?
A jó motorért megéri :D Egy jó dízellel semmi sem akadály
Ha valóban 35.000 van benne az közúti használatnál nem vészes.Látni és hallani kéne a blokkját de ennyi kilóméternél max a vezlánc lehet cserés Ezek a blokkok normális közúti használatba 100.000.et is elmennek
Nagykanizsa.
06306485905 Sanyi az illető. Annyi van hogy a képen még enduro gumi van hátul. Ma kapott helyette crosst.