Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit csodálkozom,hogy lehet hajtókarozni kell egy xr-t nem megszokott ezeknél a fajta motoroknál.Mennyi km lehet a blokkba?Milyen olajjal jártál vele?Amúgy meleg motornál is az a hang van amit a videón hallhattunk?
Félreolvastam, a vez.láncos rész tárgytalan.
Én megnézhetem, akár hümmöghetek is hozzá de nem vagyok vele beljebb:) Elviszem Kanyarhoz aztán majd megmondja megint hány milliárdot kell költeni a drágaságomra (szó szerint). Vez.láncban elvileg pár ezres van, viszont amikor új dugó lett belerakva a főtengelyhez és a hajtókarhoz nem lett nyúlva.
Helló!
Azért, első körben, levenném a szelepfedelet, és megnézném a himbákat, vez.tengelyt.
Igen, arra gondoltam. Bár most nézem omegán, nem dobja meg lényegesen a költségeket.
fötengely csapágyat ?
Köszi az infokat :) nem tudtok honda xl125 alkatrészeket?
A csapágyakat minimum kell cserélni, ne kelljen már megint 1000km múlva bontani.
csak hajtókar csapágy kell meg hajtókar ...nem hiszem h a fötengelyed is szar lenne
Ja meg ugye nemcsak hajtókar kéne hanem főtengely is. Rohadtul nem akarok bontottat de lehet az lesz a vége.
Az a baj hogy most ennyim sincs, a motort viszont használnom kell, lévén munkaeszköz. Ennek meg az lesz a vége hogy szétküldi az 1000km-es dugót.
Nem passzol Itt láthatod a méret különbségeket
örömöd legyen az ürömben hogy se xl hez se dominátorhoz nincs ilyen olcson hajtókar...
jah megyek én is hozzá viszem a kincsemet aztán varázsolja bele a főtengöt ha már egyszer építkezünk
Igen már néztem, 33000 de az csak a hajtókar.
az nem lessz olcsó,bár az omegánál van tkrj hajtokar és dugó xr-hez olcson
és a dominátor hajtokar also csapszeg mérete stimmel az xr-el? nemtudod véletlen
Hali!
Voltam Kanyarnál, azt mondta sanszos hogy hajtókaros, de nem akar semmi konkrétat mondani amíg nincs szétszedve.
lassan elő kellene venni a kicsit
hátulját már átzsíroztam, holnap az elejét aztán lehet tépni ezerrel
bütyi gumit rá azt góó:)
Nem a motor a hibás Janszi..
Jövöhét végére havazást irnak..november végén nem hiszem hogy van okod csodálkozni
Szerbusztok
Szerintem el rakom a motort mert ma rongyá áztam
Egyáltalán nem kompatibilis se a hajtókar se a főtengely.
A dominátor főtengelye és hajtókara mennyire kompatibilis az xr blokkal?
Mindenképp üzemanyag beállitási gondnak tünik!A bemelegitett motornál állitsd be alapjáraton a benzinlevegő keveréket! Érdemes áttekinteni a szívócsonkot is az is tipus hiba,,,,