Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondtad megnéztétek,hogy laza-e a lánc,ha azt valóban megnéztétek volna akkor ahhoz le kell venni a szelepfedelet és megpróbálni megemelni a láncot a lánckeréken és ha ezt megtettétek akkor látnotok kellett volna a himbák és a veztengely állapotát
Megvártuk amíg kihűl, kupakok le, holtpontra állítás, anyák fellazítása, aztán tekertük addig amíg a hézagmérő nem szorult kicsit.
blokkfelek közé milyen vastagságú a gyári tömítésszettben a tömítés tudja valaki? xl -xr nx?
hát annyira nem lényeges csak érdeklődtem volna hogyan csináltátok a szelephézag állítást ezért már nem mennék fel skype ra ..
Kanyar intézte a szelepeket, a himbákról nem mondott semmit.
Skype jó?
Szelephimbáid nincsenek megkopva?Mert nekem olyannak tűnik a hang,de ezt így pontosan megmondani nem egyszerű Igazából ha jók a himbák és a veztengely sincs szögletesre kopva és ha a vezlánc valóban jó. Akkor már csak a főtengely marad
nekem itt ciripelt kicsit xl ..de bármikor állítottam rajta hézagot nekem kis ciripelése mindig volt link
adsz telefonszámot?
Nem már előtte is megvolt ez a hang. Csak azóta erősödött. Ismerősökkel állítottuk be.
ez a szelep beállítás óta ilyen?
ki állította be a hézagot?
hát itt kicsit komolyabb lehet a gond ez nem szimpla szelep ciripelés.. borzalmas hangja van. lehet jobb lenne minél előbb kanyarhoz vinni
Szelep most hétvégén lett állítva, vezlánc nem laza. Több ismerősöm aki élőben hallotta azt mondta hajtókar.
de éppolyan tré a hang, ennyire még a husky sem zörög
nekem fingom nincs mi lehet, a szelep vékonyabban szól, a lánc meg "kereplősebben"
Hát a szemem és a legjobb tudomásom szerint nem.
ktm blokk van benne?
Na urak várom a tippeket: http://youtu.be/qbhnQojl2ic
kicsit reszelődött a berúgókar aztán úgy maradt, mert nem akadt
amúgy melegen kellene visszanyomni, azért is maradt el
mert van kovács ismerős csak sosem ért rá amikor arra jártam aztán el is felejtődött
Ini olvastam, hogy (régebben) elhajlott a jobbos lábtartód. Sikerült visszahajlítani? Hidegen vagy melegen?
Hehe, majdnem. Iratfutár vagyok.
Szeva papám megy ám itt a keverés kavarás
De remélem tiszta lesz a kép
Csak nem a polisz állat befogóknál vagy?
Á én se hiszem hogy komoly baja van. Vagy ha mégis letépem a benzincsövet, felgyújtóm és bevágom a Dunába
igen attól nem hiszem hogy komoly baja lenne főleg ha nemrég hoztad el kanyartol
Az xr-től?