Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Léteznek ilyen emberek egy próbát meg ér szerintem
Ha megtörténne a csere hamar eladnám az biztos! nem hiszem hogy merném használni! Viszont elég nagy előrelépés lenne már csak az árakat tekintve is! Mondtam neki hogy én nem tudok ráfizetni és költeni is kell a motorra mondta hogy nem gond Őt érdekli igy is és meg egyezünk egy cserébe...1-1-ben...ezért kérdezem hogy ez vajon átbaszás vagy létezik ilyen..
evvel hamar lesz pár törött csontod
Ma egy furcsa dolog történt velem! Facebookon valakivel egy kép alatt beszélgettem a motoromról és megkeresett egy fószer üzenetben hogy olvasta hogy eladnám vagy elcserélném a motorom..Németországból irkált azt láttam mert kiierta az oldal majd elkérte a számom hogy felhivna komolyan érdekelné a dolog! fel is hivott egy német számról és mondta hogy csere érdekel e..mondtam hogy attól függ mire,árról nem is beszéltünk! Mondta hogy a képei között van egy album egy KTM-ről nézzem meg ha érdekel akkor cseréljünk! Egy 97-es 360as EXC Blackbird lenne az említett motor! Mondtam neki hogy hát szerintem nem egy árkategória a 2 motor ráfizetni meg semmiképp nem tudok! Azt mondta nem gond mert neki az a motor csak van,nem használja kint dolgozik és fél tőle igy inkább valami egyszerübbre cserélné és régóta szemez egy ilyen KLR-rel..kérdés az hogy most ez mekkora átbaszás?
Amugy erről lenne szó:

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
az utolsó fotó

Szerinted nem tudom sőt azt mondta ha el megyünk érte inivel ingyen adja meg kifizeti a benzint
Janszi az az 5ezer csak poén volt!
Helló!
Nem Pécs környéki a gép? Mert már az rég nincsen meg..
Hol találtad?
Valakivel ossze keversz.mert annyiert meg nem sikerult vennem.de eladnom sem
arra gondolok amit árultál 5000 ft
Hello

Valaki véletlenül nem ismeri a motor gazdáját?
Ha az xr -re valo arrowra gondolsz.akkor az megvan meg.keresi a gazdajat.
Sikerült eladni a kipuft?
lehet, hogy oda is viszik vissza
Az ország másik végéből hoztam én !
pár éve rájöttem a nagy igazságra:
arra van pénzünk amire akarjuk. és időnk is
azóta nem tudok felőle semmit,de menj el nézd meg
Nekem meg festékre nincs pénzem meg jó volna valami hely fényezni is
én mindig teli vagyok, unom is
hetente át kell forgatni a padláson a kupacokat mert bedohosodik
Ha akarsz egy jó motort: http://www.kepesmotor.hu/honda... vedd meg az enyémet.
Helló!

Engem érdekel az XR,és láttam hogy te is tulaja voltál,most ezek szerint megint eladó csak másik személytől?Vagy nem érdemes megnézni,esetleg megvenni?
Az jó akkor tele leszel gempával
nekem adnak 3 kilót meg egy toronyórát lánccal.....arany lánccal
nem hangzik túl előnyösnek, de ha kibír 4-5-6 évet különösebb gebasz nélkül akkor azt mondom hogy megérte
szóval olyan még 10 ezre km távot.....ennyi csak benne van......
Bolond
Remélem nem szívsz majd husival
És te fizetsz rá vagy neked adnak?
azt könnyebben viszi a lánc?