Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem maximum csak a cdi kéne róla más nekem nem kell
Szerintem meg vegyétek meg felesbe
A két kipuf meg jó lesz nekem azt valahogy csinálok egy olaj tartályt és fel rakom
Ennyi ha valamibe el akadna a dolog szólj bátran
Na Mocis itt a domi blokk az xr vázadba Az egész egybe is megéri de ha csak a blokkot veszed szerintem jó árba meg lehet venni és csak a hengerfejjel van gond.Hétvégén mehetünk is érte
megveszem ezt a dugót aztán az uj dugóval viszem a gépmühelybe hogy legyen mihez furni!
de végül is mind1 ha nem te csinálod a szerelő tudja mit csinál ha meg nem az nem a te bajod vissza viszed és csinál amit szeretne!
Van valakinek tapasztalata Heidenau k60-nal? Ma rá kellett jönnöm hogy az avon hátul ön és közveszélyes. Le akarom cserélni valami olyanra ami bírja a vizet.
csak okoskodik ne vedd magadra szerintem nincsen azzal semmi gond ha megbeszéli az ember a másikkal, így jut az ember infohoz esetleg hol olcsobb vagy jobb. aki televan zsével annak nem számít
Igazad van de azért szerintem sok lehetőség nincs ha csak az a dugó van azt kell bele rakni de szerintem ahol csinálják a gép munkát ott tudnak szerezni dugót ha meg nem vid nekik ami van és oldják meg!
Bejáratni meg tényleg 1000 km és 500 km olaj csere és henger fej utána húz kb ennyi helyben meg azért kell járatni,hogy meg e szorul mert ha meg szorul otthon jobb várni mig le hűl kb ennyi
Én nem problémázok semmin baszki!csak leirtam mennyi idióta van aki betalál! Én itt fogom csináltatni a gépmunkát a dugót az omegától rendelem a tömitésszettet a pink-től mert ott olcsóbb ennyi..csak leirtam
Komolyan hihetetlen emberek vagytok az egyik szenved egy szar rugóval a másik kivel csináltasa a gép munkát
Én se kérdeztem cseréljek e vez.láncot hanem meg kerestem mi okoz problémát és nem a láncom volt szar!
Ini szerinted csináltatni egy rugót ami nem gyári az nem mokolás?
Andrus még mindig azt mondom ha gondolod hozd el a blokkod és meg csinálom neked intézek én mindent csak amit kérek hozd!
Sziasztok!
Gondolom volt már párszor belinkelve, de akkor én még egyszer:
Xr 650 R hez honnan tudnék letölteni részletes karbantartási útmutatót?
itt tervezem a fúrást megejteni

http://hengerfurasszekesfeherv...
Most ebbe is gyártott dugó van mint utóbb megtudtam...2vel ezelötti tulaj csináltatta a belcord kft-nél egerbe mert a gyárin leragadt az olajlehuzo gyürü aztán csináltatott uj dugót meg szélesebb olajlehuzó gyürüt bele..ezért kell a teljes felujitás mert nem bizom abba hogy hibátlan a henger fala! No meg okádja is a füstöt szóval valami bibi van..vagy ott vagy a HF-be
épp ezért kell hozzáértővel fúratni
nekem a dt bejáratása 2x5 km volt
utána már használtam rendesen, de nem pirosig forgatva a homokbányában
sokan olyan passzosra illesztik hogy megszorul ha kicsit melegebb mint kellene
visszahül és igen
nekem kb. 10 perc után megállt bár utángyártott dugo volt ezt eljátszottam vagy 6-7-szer aztán szoltam mondták vigyem vissza és csináltak másikat
És ha olyankor megáll akkor ujrarugom had pöfögjön tovább?
Ezer km? az szép..akkor nekem még 2015be is bejáratós lesz...
én először helyben járatnám autonál is és motornál is volt már hogy szorosabb volt,sőt egyszer motor megis állt de ha így áll meg nincs semmi baj,viszont menetközben megnyalja a dugot
mennyit kell egy helyben pöfögnie hogy meglegyen az 1000 km?
A másik hogy a Namuráról sem irnak rosszat sehol...proxra pl olvastam már panaszt! EErre csak azért fuj a legtöbb mert még életében nem használt ilyet de mivel nincs neve bizonyára szar lehet
Raknék én neveset is de ha egyszer nem gyárt szerintme nem fognak a kivánságomra szerszámot kéziteni a dugó előállitására
A másik az hogy hobby motoros vagyok még azt sem tudom hogy fogom bejáratni mert annyit egy idény alatt nem megyek..
Tényleg...ki mire esküszik bejáratásra? egyhelyben pöfögés?Menni vele és hogyan?
ne akadj ki...A magyar mentalitás ilyen mindenhez ért még akkor is ha pék vagy cukrász na meg mindent jobban tudd még akár országot is vezetni ..... a te motorod úgyis te döntöd el mit akarsz a többi meg bla bla:)
elhiszem. most néztem én is az enyémhez nekem lenne drága is olcso is de ha mindenből a gyárit teszem egy vagyon