Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom szerintem ki kéne gurulni azt meg nézni
köszönöm szépen elöre is ...
xl bele megy?
Találtál valami megoldást az mtx elejére?
Alakul ez cimbim
dobtam egy mailt neked ügyes legyél
Persze, megoldható.
köszi rendes tőled de vázzal sem igen tudnék mit kezdeni és nem kell már több kacat pluszba hacsak nem valami jó áron adja a blokkot a srác majd rá kérdezek .. egyenlőre várok még másra is hátha ...
Szia ha sikerül blokkot találnom ..kicsit tudnál majd segíteni mondjuk csak úgy hogy megnézni a tiéden melyik kábelezés hova fut mert ugyan a vázon rajta van a kábelezés amit vettem de jobb ha látja az ember egy másik motorról a tutit ...ez a közeljövő valamikor x
Tökéletes akkor légy szíves készíts össze mindent mert még nem tudom pontosan de valamikor szombaton megyek Pestre és akkor át tudom venni a szeretet csomagot
De azért az ajánlatomat tartom ha meg veszitek akkor ingyé felviszem nektek max a jövőhét végén megyek pestre addig meg tudjátok álmodni a dogokat
Áh nem jelent semmit. Én futárkodok az xr-rel, nem arra való de lehet vele:)
a hátsó kerék nem lenne jó neked
.. minden alkatrészt tudok adni xl hez szerintm még vezérmüláncom is van olyan mai nem nyúlott max kicsit de melegedésnél elhallgat én hamar cseréltem ezeket ..
De persze max megoldom a fényezést és meg marad mert lehet hisztiskedik néha de imádom és ez a lényeg
Igazad van
Mennyivel rosszabb? Az csak jobb lehet ha már a felszereltségét nézzük önindító,elől hátul tárcsafék,meg hát 5-6 évvel fiatalabb konstrukció.
Volna papiros csere de az enyém az 620 és rendben is van ismerem mert barátomé volt a gép és nem egy szart kaptam ja és átse vertek mint téged
Sajnos együt érzek veled mert mtx-el átvert az a tetves genya mocsok féreg cigány
A két auspuf nekem kéne már csak olaj tartályt kéne el vezetni másfele
Layaré eladó csak nem papiros...215öt kér érte és fel van ujitva!
Kérdés egy 500-as domi mennyivel rosszab mint az enyém?
Nem vagyok hülye csak rohadtúl tetszik a domi ennyi
ja és a szállítást is el tudom intézni
Maximálisan meg értelek és ha tudok segíteni szívesen meg teszem
Sziasztok akkor nekem szükségem lenne a berúgókar rugóra, vezérműlánc feszítő rugóra, használt vezérmű láncra és vezetőkre hogy miért használtra? mert még el sem tudtam indítani mielőtt nagyobb költségekbe verném magam legalább a hangját kéne hallani
Ha össze jön a polgárdis bulitok akkor nekem kellene a hátsó kerék láncostul persze ha sikerül életre kelteni szegényt
Szerintem ha el hozod volna egy pár dolog ami lehet engem is érdekelne
Max eladok pár peca cuccom
hát hogy kor vagy nem kor ezt erre tervezték! a tied nem oké az tura enduro! Ha tisztelném a kort akkor veteránt vettem volna..aztán porolgatnám nézegetném a garázsba! ezt használatra vettem! az biztos hogy az YZ250-esem azt azért a palotai túra után visszasirtam..
csak hát a 4T vonzott...
Meg értelek mert nagyon sokat szereltem az mtx-em és mivel kis barátom még állat is így most is szerelhetem
De neki is csak azt tudtam ajánlani vagy vegyen egy jobb gépet vagy tisztelje a kort
Nem mondom én is adom az ivet a motoromnak de azért 84-es és csodát nem várok tőle tisztelem és becsülöm mert még mindig jó és nem hullik szét!
Ha lesz pénzem ami most nincs veszek egy olyat ami bírja az ütleget ez meg marad hosszú táv futónak mert kényelmes!