A kipu gyari, karbit nem tudom megallapitani. Valami szoveg biztos van rajta. Keihin vagy mi. A lanckerek hatul 45-os. Elol nem tudom, nem szedtem szet. 150-ig tudtam huzatni. Utcai enduro gumikkal, murvas terepen 2.ban 3.ban siman elporgeti a hatso kereket.
06702913410 a kipufogó oldali vezetőt hogy tudom ki bányászni? az istenért nem akar ki jönni eltörni meg nincs kedvem apropó valami jó féle manuált nem tudok ajánlani ami xl 600 mert már 4et letöltöttem de egyik sem jó van abban xlv-töl a bánatos fütyim is de ami kéne az nincs
Erezhetoen gyenge? Nem igazan!Sot inkabb rohadtul megy! Csak nem tudom, hogy 27 Le vagy 44 Le megy ilyen jol! Mondom megegyszer, nincs viszonyitasi alapom. Ez a motor teljesen mas, mint amilyenekkel eddig mentem. Ulespozicio, fekek, gaz, futomu, helyszin, stb. Minden idegen szamomra.
Ezen mar tul vagyok. A forgamiban 20 kw van, sot meg a gep max sebessege is(135 km/h) tehat elmeletileg a svajci kivitel. Viszont a cbr-hez kepest sem szedi rosszul a labat :) Szivocsonk es kipufogo furat atmerobol es a fuvokak meretebol el lehetne donteni, de en nem mernem csak ugy szetszerelni...
Szia neked ezek közül mik vannak meg ? vezérmű lánc+ vezetők, feszítőrugó és a berúgókar rúgó mert mocist sehogy nem érem el de reggel megyek pestre és nagyon kellenének ezek az alkatrészek az árat meg majd megbeszéljük
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a megfelelo topic, de megis...
Hogy a fenebe tudom meg azt, hogy fojtott vagy nem fojtott az NX650 Dominatorom. A forgalmiban 20 kw van es nincs viszonyitasi alapom, mert meg nem mentem masikkal. Koszi
Tudom, hogy nem ez a megfelelo topic, de megis...
Hogy a fenebe tudom meg azt, hogy fojtott vagy nem fojtott az NX650 Dominatorom. A forgalmiban 20 kw van es nincs viszonyitasi alapom, mert meg nem mentem masikkal. Koszi