Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos D.i.D felni van az enyémben itt van egy kép bár nem a legjobb inkább a dob látszik
nekem mindkettő ami van 4 csavaros a féktárcsa és a fogaskerék pedig 6,mondjuk ott a foratátmérő eltérő mingyárt nézek képet ha találok
sanremo enduró raf de miben lehet ez eredetileg? van valakinek képe xr gyári hátsó felniröl?
Tudnátok segíteni milyen felni lehet ez ez volt a motorban
Sajnos igen Nyári időszakba egy nagyobb motorozás alatt lehet fogyni 3-4 kg is főként a vízháztartásból
az izom is képes izzadásra?
Majd meglátod milyen jót fog tenni a szervezetednek egy ilyen 450 es méregzsák mert az első időkbe garantált fogyást fogsz tapasztalni ha ütközésig tekered a gázkart Én kb 15 percet mentem egy fc 450-el egy homokbányába de utána csavarni lehetett a vizet a felsőmből
úgy látom kisütött a nap, kipróbálom hogy passzol az új rugó az xt-be
úgy néz ki jövő hétvégén megoldjuk a dolgot
utána elkezdek itt árulni mindenfélét
épp most rendeltem hozzá légszűrőt meg ilyesmi kacatokat
Akkor meg cseréld el szerintem,mert jól lesz neked a Husky bokor ugrónak és az asszony is könnyebben össze tudja magát törni vele mint az xr-el Túrákra meg ott a Yamaha.
szerintem a két fél megegyezésére egy szerelőhöz vinném el átnézésre ...
sajna ilyent nem tudok
tudom hogy jobban járnék ha eladnám 400ért, még lehet a héten elvinnék
de
nálunk ez nem így megy
hosszú ezt leírni
a pénz meg könnyen jött, nem is érdekel mi lesz vele, ha elfogy nem lesz gondom semmire
egy quad blokkért is adtam volna 3 kilót, ha lett volna jó blokk...de nincs

amúgy ez is milyen kibaszás, egyik ismerős nemrég vett valami 200 vagy 220ért egy 1.6os honda v-tech motort kompletten
Hát ha azt nézem,hogy mondjuk a tied elvinnék 400 ba meg hozzádobod azt a 300 megtakarított jó Magyar forintot Akkor tudnál válogatni is,hogy milyen gépet vegyél mert 700 ból már lehet találni bőven Én a helyedbe eladnám szépen okosba úgy hogy az asszony azt gondolja,hogy cserélted az új motorra amit a pénzből vettél
3kilót+ az átíratás
tartósság már nem szempont, mert nem lesz ebben sok óra
idén szerintem még 500km se került az xr4-be
amire hajdanán terveztem nem jött be, a 3 napos lábon menős túrák nem neki valóak(vagyis nekem, nem bírja a seggem)
bár a kis tank miatt lesz némi gebasz, valószínűleg vinni kell hátizsákban pár liter benzint, igaz haver shercoja sem megy el többet mint 120km egy tank benzinnel
de sok bajod van Ini Mit foglalkozol a komforttal valamivel biztos kényelmetlenebb mint az xr 4 meg sokkal kevésbé tartós de ez olyan lesz neked a honda után mintha egy űrhajót vezetnél Én nem variálnák sokat a helyedbe Mennyit kell ráfizetni?
ilyen a husky
ahogy nézem ennek se igen magas a komfort fokozata
ez olyan dolog mind gumi nélkül dugni idegenben
Sziasztok!

Motorvásárlás előtt állok. A segítségeteket szeretném kérni,hogy mi módon kellene megírni az adásvételi szerződést,hogy hivatalos elfogadható legyen,viszont védjen engem abban az esetben hogy ha hót halálos szar a motor,nagyon romon van ?! Tehát az eladó köteles legyen visszavenni, ha eltitkolt, külső észre nem vehető problémája van a motornak,ami utólag derül ki egy hivatalos szervizben végzett vizsgálat után! Akinek tapasztalata van ilyesfajta dologban, szívesen várom a tanácsát!
a litert nem tudom nagyjábol 50 cm hosszuak 15cm átmérö és mind 200 báros
nekem igazábol van nagy oxigénpalackom lánghegesztéshez szoval ezek csak utban vannak
Oké,hány literesek?
árat mondjon majd ö rájuk azt vihetö... 1 teljesen töltött van és 3/4 csatlakozásuk van ..
Havert megkérdezem holnap palack ügyben,pcp légpuskához hátha kell neki,valami árat tudnál rájuk mondani?
200 bárra vannak töltve ... a maximálisat esetleg holnap megnézem ha kell van köztük egy nagyon mini is.)