Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom állítolag csak hajtották. azért vettem meg mert az oldaldekni egyben van nekem meg törött meg kell belőle a kisfogaskerék tengelye mert az enyém rossz. csak gondoltam ha javitható valahogy jó tartaléknak
mi a picsa voot ott? hogy nem ment fel az olaj?
xr-é, sikerült szereznem egy plusz blokkot csak nemkapott olajat a hengerfej
ez az xr hengerfej vagya domidé?
sziasztok!
hengerfejet lehet felújítani? a vezérműtengely megnyalta, valami ötlet vagy dobjam messzire el
értem:) mit cseréltél a blokban anno?
Teljesen XR volt a blokk csak én festettem le feketére a két oldalát
a blokk alsó fele fekete az egyik képen használtál xl cuccokat? vagy teljesen komplet xr volt a blokk?
Aha mindent én csináltam.
miről meséljek mi érdekel?
tudnál mesélni a volt xred blokkjárol te építetted?
végre valaki aki dolgoztatott velük.nem namura dugot gondoltam hanem TKRj hajtokart és hozzá dugot az itteni ánál joval olcsobban mondták
igazad van,én is most cseréltem a gumikat hátha lessz sár
pedig most kezdődik a szezon
2 hétig 10 fok feletti hőmérsékleteket jósolnak
ilyenkor lehet jót gyúrni
Benne vagyok de idén szerintem már nem
Semmi extra.
Itt most azt kéne írnom hogy xar,de nem,k jó,semmi baja
Mi ma is mentünk egy 130km-es kört,jól el is áztunk...
Majd akkor összehozunk valami közös motorozást,és megfuttatjuk a motorokat!
Mi a helyzet veled?
Jó a ktm?
Egy pár km bele raktam a vasba már lehet nem bénáznék annyit
Nem vesztem el,csak ritkán járok erre,és néha titok olvasok
Szevasz te el veszet
Nekem csinált már fúrást az Omegamotor,és csak jót mondhatok róluk,korrekt munkát adtak ki a kezükből. A Namura dugókkal kapcsolatban nincs tapasztalatom,én gyárit raktam bele.
Neeeem!
Én mindenben a gyári állapotra törekszem (najó olajhűtőt fog majd kapni) alig több, mint 3 év és OT vizsga ! (Kell is majd egy gyári kémény)

Neten találtam a képet.
bár az alumíniumnak nem kell nagy hő és igazából ha alulról hűtve van valami vizes rongy vagy nem is tudom akkor jó lehet... talán..
az eféle hegesztés nem huzza meg valamerre a hengerfejet ? ez most nem a te blokkod?
néztem képeken a 350 nek más az oldala ezen csak auto dekonak van bovdenezés a berúgókar mögött
Ha felső bordán elcsiszolnák szépen a hegesztést, nem is lenne feltűnő.