Üdv!
Látom, van ára a tömítéseknek!
A hengerfejet, meg a szelepfedél tömítést meg venném, a többit kivágnám magamnak! Szike, lyukasztó, olló, és vegyél 1/2 mm klingerit tömítést, vagy bármilyen olajállót (3500Ft/m2)!
Na vannak ám itt történések blokk adás-vétel mi egy más lesz ám nekem sok sok jó alkatrész
Szóval a hétvégén lecsutakoltam a blokkot és meg lepve tapasztaltam hogy a berúgókar baszik vissza jönni hát persze hogy ez a rugó is letört már kíváncsian várom hogy a szelep rugókkal mi lesz ja és a két szimering is kukás és persze lőttem pár képet hogy legyen min röhögnötök
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Most telefonáltam a hirdetőnek meg van még és ez egy tuning ha gondolod le zsírzom neked teljesen és mehetsz érte vagy mondod hova küldje
csak annyi kellene tudnak-e rugót csinálni
a mostani ki van támasztva(+2centit) ilyen erőset kellene csinálni de kitámasztás nélkül, teljesen alapállapotban
meg ha már ott van egy komplett felújítást(van rajta húzóerő szabályzó ha jelent valamit)
Köszi de itt a szelep fedél tömités nem egyszerü,,,gyárilag van rajta 2 félkör pozicionálóként alkalmazva ami jó nagy baromság mert elöregedik a gumi bekeményedik és ott folyat a motor onnantól
csak ilyen madzagos gáztartályos fér be
régi lomot meg kár beletenni, olyant tudtam volna kis pénzért is szerezni
olyan 30ast rászánnék a hátsó tagra ha faca lenne, ilyen idősen fontos a komfortérzet
úgyjárok mint 2 hónapja lehúztam egy kotro hengerfejét forgatnám a motort nemforog megakad,szolok a tulajnak azt mondja nemértek hozzá indítsam el majd letöri a felesleget inkább szétszedtem és hozattam másikat
amikor a dt-t újítottam fel evvel az athena szettel raktam össze
a hengerfejtömítés kritikán aluli volt
kellett vadászni másikat hozzá
mondjuk valami 5 ezer alatti pénz volt(5-6 éve)
A pink motors is irt hogy tömitésszettet tudnak az Athena egybe 21800ft a top meg 16800..arra azért vissza kérdeztem hogy tartalmaz e minden tömitést értem itt a hengerfej,hengertalp,szelepfedél,stb stb-t is vagy csak a blokk részhez tartozókat? Mert gyanus hogy pl szelepfedél tömités nincs benne mert az az omegánál 12.000ft amig a pink-éknél egy komplett szett kerül majdnem ennyibe..
Látom, van ára a tömítéseknek!
A hengerfejet, meg a szelepfedél tömítést meg venném, a többit kivágnám magamnak! Szike, lyukasztó, olló, és vegyél 1/2 mm klingerit tömítést, vagy bármilyen olajállót (3500Ft/m2)!