Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőre nem jött le mi a fura...
amúgy Honda XL 350 1987 es évjárat
lefényképeznéd a belsejét is nekem ?
remélem nem akadtok ki ha néha feldobom a képeket csak szabadulnék a cucokktol
milyen motorhoz kell?.. nekem ez van
nekem ilyen volt az xl mikor megvettem ...
aztán ilyen fekete lett ... legvégül meg ilyen de bármilyen kérdésed van átalakításra szívesen segítek...
csak gyürüket cseréltetek?
Sziasztok ! Nekem egy 1987-es évjáratú Hondám van,szétkaptuk mert rendesen ette az olajat és füstölt is , elöször a szelepszárszimering re gondoltunk de nem az lett..gyűrű csere lett ..most már nem füstöl,de viszont "jó" dolog történt mivel hogy szét lett szedve a jobb oldali dekninél ahogy van a dekompresszió és van a deknibe belül egy kis pöcök aminél ugyebár megáll hogy nerugjon vissza..na az a bütyök nekem megvolt repedve..na most az a kérdésem hogy van-e valakinek egy jobb oldali deknije eladó ?! Ha van vagy tudsz vkit akinek van akkor irj már légyszives egy email-t : mtomika0427@gmail.com -címre ! Köszönöm előre is !
itt utána olvasva elég sokan használják a márkát és meg vannak elégedve vele ahogy az Omega motorral is!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajnos nem tudok róluk infót! az árakat láttam hogy olcsók!Dugóból 1 féle gyártmányt találtam eddig itthon és ez a Namura névre hallgató cucc! Nem találok se wössnert se Proxot semmi ilyesmit itthon! csak ezt az 1et! Szóval gőzöm sincs!
az omega motorrol tudsz valami infot,hogy dolgoznak és milyen miőségű az akatrészük? én is kérdeztem xr-hez és olcson adják aránylag azért kérdezem
Ha gondolod elhozod és meg csinálom neked
Vagy elmegyek és meg csinálom de az neked lehet nem érné meg mert még mindig pesti vagyok
szet kuldtem egy rakat mailt a klr alkatreszekkel kapcsolatban!Erdeklodtem dugorol gyururol szelepszar szimeringekrol tomites szettrol!kb 7helyre kuldtem el az adatokat abbol az Omegamotor valaszolt 1nap alatt hogy van dugo is gyuruvel elsotulos is masodik tulos is raktaron es minden egyeb amit kerek csak egy vazszamot kertek pluszba!A dugo gyurukkel nem nagy tetel 15.600ft!Ennyibe van az elso tulos is es a masodik is!Megrendelni viszont csak bontas utan tudom mert lovesem sincs mekkora van benne most!De azert jo hir hogy van hozza raktaron itthon is!
Mar csak egy olyan emberke kell aki osszerakasnal jon es a helyere teszi a vezerlest meg a balanszlancot helyszinen!
A karbiktól félek hogy milyen állapotban vannak mert ugye ez az ékszer nem éppen úgy csillog ahogy kéne és még nem volt bátorságom hogy akár a membránokra is ránézzek..

Viszont a rugóval tényleg gond van mert az a kis része ami a blokkról feszít az olyan kicsi hogy nem tud megakadni
Majd holnap lövök egy két képet milyen gondos gazdái voltak szegénynek a váz is romhalmaz viszont a tiéd nagyon szép gondolom, van benne egy két munkaóra a fekete különösen tetszik
a képeden levö rugó nincs eltörve
Hogy érted hogy mi lesz ezekkel?
domi hengerfej rá és domi karbi...elég komolyat dob az xl blokkon az átalakítás macerás de megoldható
Én személy szerint, használt rugót nem tennék bele, 1000 Ft az ára a hondánál!
Ha Fehérvári vagy, Motor Sprintnél vágják a témát, nekem a polcról adta a rugót!
http://motorsprint.hu/
Egy domi, vagy xr hengerfej, azt már mehet is az 1 karbi!
Vagy csinálni kell egy átalakítót, és mehet 1 karbival! Sokkal jobb!
Szerintem találkozni fogok még veled is személyesen de hogy a picsába alakítottad át egy karbisra? mert már most ver a víz hogy mi lesz ezekkel
ha kell valami bizsu az ékszeredhez csak szólj:D
meg néztem nem nyúlt még meg annyira de hogy a picsába törhetett el a rugó
Nem-nem Fejér megye de 10.-én megyek fel de előtte minden képen rád csörgök.
Kicsit vissza olvastam a fórumban hát nem vagytok egyszerű estek