Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vezérmüláncot valahol a fogaskerék alatt nyomd meg mintha a feszítő feszítené és nézd meg hogy a vezérmű tengely fogaskerekén meg tudod e emelni ....
menet közben még nem próbáltam, de keményebbnek tűnik ez a wilbers rugó, az előfeszítése is több mint a másiknak
Egy Suzuki RM blokk .
Hát én nem szégyellem tényleg fellelt állapotban került hozzám egy Balaton parti kis faluból amit tudok róla hogy olaszból érkezett az első gazdája 4 nap után kulcscsont törés miatt eladta utána vettem meg az úri ember akinek kb annyi érzéke van a motorozáshoz mint Mátyás Királynak lehetett
Ami szerintem történt hogy valamiért elpattant a vezérműlánc feszítő rugója barátunk megállapította hogy szelep hézagot kell állítani mert csörömpöl a motor a többi infót a kedves felsége mondta el szóval vett 10 üveg sört és neki ült a 2 napos műveletnek sikerült úgy beállítani a hézagokat hogy a motor nem fordult át jött az isteni szikra hogy akkor le kéne venni a szelep fedelet hogy még is mi lehet,történhetett odabent ki is szedte a csavarokat de sajnos ugye az a fránya szelepfedél csak nem akart lejönni így emberünk fel is adta a további teendőket
Nekem pedig még nem volt kedvem neki állni lemosni talán majd holnap...
a háttérben egyébként milyen blokk van még?
azt a kurva életbe el volt ásva ez a blokk? nem félsz hogy homokszem kerül a gépezetbe?
benzint kap?
Hát akkor a Husky meg fogja remegtetni a lábaidat szerintem
Köszi,de pálinkánk van bőven és nem nagyon fogy Egyébként Pesti vagy?
Én szétszedtem annak idején az xt-t, hogy megnézzek egy hibás cdi-t. Na az hibás is volt. Postán küldték el az alkatrészt, én meg vissza. Most is megtenném.
vaklárma volt vazzeg
ami jön fel a blokkból barna vezeték az volt szétcsúszva, biztos amikor a beakadt vaddohány szárakat cincáltam kifelé akkor kihúzódott
csak honda ez
el is mentem egy kicsit erdőzni......nem tudom milyen az 50 ló de ez a 30 is ki tudja hozni az izzadságot olyanokat tép 3.-ban is hogy majd lecsúszok róla
Na jó egye fene legyen Gösser de ha nem veted meg az őszibarack pálinkát abból is vihetek egy kis kóstolót éppen tegnap lett lefőzve
Nem lehetne inkább egy kis Gösser? Ezen elérsz 0620 3498275
Egy heineken-nel fogom viszonozni a segítségedet!
Sziasztok. segítséget szeretnék kérni mert van 1 xl125r-em és nem indul valószínű hogy gyújtásproblémája van de szikrát ad a szelephibája sincs és mégsem indul.
Van itthon nekem 1 ha kell itt pesten átveheted ingyééééé
Szia nekem a vezérműlánc feszítő rugóra lenne óriási szükségem
Úgy már könnyű megvenni az újat ha már tudod,hogy az a baj csak úgy kellemetlen ha veszel egy új cdi-t 25.000 ft ért aztán kiderül nem is az a gond
megvenném én az újat de mit?
trafó? cdi? tekercs?

erőt gyűjtök aztán körbenézem, mert kb azt sem tudom mi hol van rajta
Látom te is csere próbával próbálkoznál felejtsd el a motorosok nem arról híresek,hogy segítenek a másikon hanem azt javasolják,hogy menj azt vegyél újat
addig eljutottam hogy letekertem a gyertyapipát, és a kábel nem szikrázik
össze van minden dugva..... de még nem mélyedtem el a dologba
Szerintem max. 125ccm motoré lehetett, de ha nem lazulnak a küllők, én hajtanám....
Szia!
Szokásos, gyertya-vezetékek-csatlakozók, után megmérném mi jön fel a blokkból!
Nem tudom hol jársz, ezért kérdem!
ha esetleg van itt a közelben xr4 elvinném a trafót meg a cdi-t próbának
vagy a yamaha trafója jó lehet bele tesztnek?
szimóba minden trafó jó volt anno......
mi a fene? lelke van... látod nem akar menni
változás állt be a honda állapotán
valahová eltűnt a szikra
megérezte hogy el akarom passzolni
kapja be
mi szokott ezeken leginkább beokádni?
tegnap amikor rápakoltam a gps-t akkor még hiba nélkül indult 1 rúgásra