Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejj de szeretem az okosokat, meg a " nehogy megvedd mert az szar és nincs neve" cimü mondatokat! sok sok ismerős ir azzal kapcsolatban hogy a dugóért a 15.600.- ft az olcsó és szar vegyek proxot ne legyek hülye stb...ott viszont beáll a szájuk amikor mondom nekik hogy várom a Prox és Wössner dugóról a linkeket ha ennyire vágják a témát akkor hajrá álljanak neki keresni! én nem 1 estét szántam dugattyú keresésre amellett hogy a magyar hivatalos Wössner és Prox forgalmazó kereken megirta hogy ehez a tipushoz nem gyártanak és ezzel nem is forgalmaznak dugattyút!
Imádom az idiótákat
nemadom másnak azt az örömöt csak a fúrás éa a főtengelyt csinálják.nem bízom ilyen téren másban
rendben.... kompletten megcsinálják?
most néztem az árajánlatot amit kaptam
dugo 29-41 ezer
vez lánc 29
szelep 3-14 és4-21
szelepszár szim 3
tömités 27
hajtokar még nemtudom
furás és a főtengely jav 9 ezer egyben
most jön a matek miből mit
csak csináld meg szépen azt az xr blokkot és megyek is a domiért viszek némi zöldhasút aztán beszélgetünk.D
majd meglátom.....ez az utánajárás olyan stresszbe visz hogy hihetetlen

amúgy amit ez a janszi gyerek linkelt egy thundercat rugóstag, szóval nem biztos hogy jól működne egy endúróba
Akkor ha rugót akarsz készíttetni,én őket ajánlom Pár rugót már csináltattam velük és szerintem jól dolgoznak.
jolvan csak vicceltem, ha kell valami a géphez írjad bátran:)
igen nekem sikerült mondta sokan keresték
áá nem
a ttr-é tuti ne olyan
nekem mindkét oldalon "lyuk" van
Örülök hogy át érzed a helyzetem sőt nem is jártál messze az igazságtól, De az a hétvégi üresekből árválkodik ott ,a kép készültekor viszont még nem vettem magamhoz a napi adagot szerintem ez befolyásolta a kép minőségét
na,hogy szarjál sünt te genya
Te voltál a pesti, akinek fel vitte volna?
nah nem érek rá Janszi klónokkal forumozgatni nekem reggel melo... még a végén elveszítem az örökös tagságom az építőiparból ...
kérdeztem facén miért nem alszol már?
szopogyá meg igy écaka tájt Janszi
Na mi van cimbim felébredtél?
és szerinted erröl én nem tudtam?
25 ér volt fenn, de 20 ért oda adta volna.
Már lezsíroztam hogy felesbe megvegyem, egy sráccal, csak messze volt, postán meg nehéz lett volna.
Mondtam én hogy megmozdult Magyarország a tejesládáért...
atya ég...
pár apró alaktrész egy kis igazítás és már lövöd is neki a határban
baszki jol be lehettél már baszva attol az 1 üveg heinekentöl hogy ennyire remegett a kezed fotozás közben:D
Helló!
Te vitted el a blokkot?
Licitáltam én is rá!
Gondoltam te voltál, írta a csávó hogy Békéscsabáról valaki jön érte!