Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...attól függ, hogyan használod és mennyire van ott meleg !
Sajnos előfordul a fej repedés.
Ha nem írtad volna hülyén halok meg
féktuskó a vasúti vagonokon van
hát lehetséges de azért megmérnéd nekem a szélességét magasságát ? kitudja ..hátha :D
teljesen jó... már már sajnálom hogy szóltam a csávónak hogy van ez a kis gép....
ennyi pénzért ajándék volt
nem tudom mi paszol vagy mi nem de méregetni kéne ha be lehet rakni minden megoldás érdekel (felni,gátlok,fék tuskó fékcső fék kar tehát minden kell)
ha kiscsávo nem vette volna meg az öregtöl magamnak hoztam volna el.. a nagy kerekek miatt kényelmes a pesti forgalomban robogót a legaprobb kátyú is felboritja... remélem sokáig használja majd a srác
már nem is tudom du valamikor
ez xl 600 as é szerintem nem paszolna
Nagy király vagy nekünk is segíthetnél a régi mocimhoz kéne komlet eleje tárcsa fékes
mikor tályt?...lehet épp ezt a motort mentünk megnézni
dakar feealing
ezt intéztem ma havernak egy öreg motorostol sufniban pihen jó idelye .. 60 papriért adta el az öreg városba ideális igaz csak 50 ccm de nagyon jó a hangja
hozhatod a blokkot is
tegnap voltam nálad de bömbi nem volt otthon
koszi Janszi a felajanlast de feljuttatni hozzad eleg bonyolult tortenet igy inkabb maradok annal a megoldasnal hogy fogom kiveszem a blokkot komplettwn atviszem ismeros motorszerelohoz hogy boritsa szet nekem az alkatreszeket berendelwm elviszem megfuratni majd vissza viszem neki ossze rakja en meg hazaviszem a blokkot es berakom a helyere:)Nekem igy joval egyszerubb mint hurcolni a komplett motort
hé haver ennek lenne ám helye nálam
Ha gondolod szívesen segítek hozd el az egész motort és ha kész van viheted
a dugot gyurut es egyeb alkatreszeket toluk fogom berendelni de a gepi munkat fvaron csinaltatom meg!Szoval ezzel kapcsolatban nem lesz infom,az alkatreszekkel kapcsban viszont igen!
és van értelme beletoldani?
helló.érdeklődnék, hogy nem tudja-e valaki, hogy km spirál meghajtót hol lehet szerezni 87-es pd06-oshoz?előre is köszi.
Biztos, meleg lehet arra!
ha velük csináltatod szolnál majd mi a tapasztalatod. addig várok türelmesen