Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk pumpa helyett kereket fujni tényleg ideális! gyorsabb is!
itt a tuti biznisz: kimész egy tömött parkolóba mindenkinek leengeded a kerekét és 100ft/kerék áron felfujod ha kérik...
valami felirat csak van benne beleütve
nyomáspróba térfogat max nyomás mittudomén
ini én neme tudom már több mint 1 éve rakosgatom volt hogy kereket fújni használtam ki mit add érte vihető nem foglalkozok én vele.)
mennyi amit bír?
ha 300bart is tud el lehet passzolni a légpuskásoknak
ha klimázol és keményforrasztasz jó ha nem nagy palackot kell cipelned:)
Linde telepen nem próbáltad leadni? vagy ahol gázcserékkel foglalkoznak?
ÓÓ baszki! Mondd azt hogy elvetted az öregektől :D
" Figyelem papa nagy levegőőő!"
De vajon mire jó ez még? Kipu dobnak kicsit sulyos
Pedig onnét van ezeket kidobták volna mert már ujak vannak azok teljesen fehérek én meg elhoztam mondván jó lesz valamire:D van olyan amelyikben van:)
Hátezmeg? nyugtass meg hogy nem idősek otthonában dolgozol...
oxigen palackok kis kiszerelés ha érdekel valakit 200 barosak....
ejjjj ha mindenki válik?
a kis láckerék tengelye? az nekem is jó lenne
kiskunhalas meg cegléd
mindkettő faca volt
pedig a cegléditől egy porvédő lett csak rendelve az első főfékhengerhez
tudom jol mutat majd a gépen
Enyém volt régen az a fasza blokkvédő
Na helló!
Nekem kell az olajszivattyú, a vez. lánc vezetők, az alső vez. lánckerék, vez tengely, és a könyökcső lefogató bilincsek-kiflik!
xl 600 cuccok eladók....
megrendelt cuccért mentem be
15 perc mondták.... és 1 óra mulva még ugyanott álltam... ez a sallerbecknél volt ha jól írtam..
Hát nem tudom te hol voltál, nálunk ha nem úgy nézel ki mint aki most akar hitelre új motort venni akkor leszarnak. Plusz nincs raktárkészlet, mindenre egy hetet kell várni. Meg rohadt drágák, de gondolom ez minden japánra igaz.
Kopó alkatrészekből nekem jó az utángyártott, ha meg hengerfej kell úgyse tudom megfizetni az újat, akkor bontó.
egy csomó mindent rendeltem már a hondától
sosem volt bajom velük
előtte azért érdemes kikeresni mit is akarsz, vannak jó oldalak ahol megvannak a cikkszámok
aztán gyors megkeresik a képen, megnézed aztán ha ugyanaz akkor már rendelik is
nekem volt hogy feladták postán mert lusta voltam érte menni 2x40km-re
majd használom negyedgázon, aztán amikor a nejt hanyatbassza legalább lesz min röhögni
majd ha lesz konkrétum akkor teszek képet, most még csak terv
Alkatrészért sose megyünk a Hondába csak információért:) Egyébként egy ilyen "lediktálom a vázszámot" téma miatt elég telefonálni.