Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'92 12.hó.
Amúgy ma elég jól vizsgázott. Csak rövid az áttétel,csúszik a kuplung meg kifúj a dob és a könyök között.
kösz a blokkvédőt nagyon szép darab remélem hamarosan lesz blokk is fölé
milyen évjárat a te géped?
fotók közt az ex moci látom már volt matricázás is ami + 5 lóerő minimum
értek mindent
hogy is szokták mondani?
cseréltük a szart a fosra?
kis barátom cserélné le az mtx-et
mire kell?
fagyizni járni jó dolog egy 125-ös
Igen igazad van de csak részben
Szerinted nagyon gyenge a dominátor 125?
a problémák szinte minden esetben megoldódnak maguktól
amelyik véletlen mégsem, avval meg nem is érdemes foglalkozni
Mikor menjek gurulnék már egy XX.kert
Nyugi van !
De ha sürgetsz akkor meg oldhatod te is
Ezer meg egy gondom bajom van de ahogy lesz rá érkezésem elmegyek
Hát igen az úgy nehéz ügy Nekem is kicsit puha mert ezt egy 120 kg-os husaberg-be tervezték,de még így is sokkal jobb mint a gyári domi teló.
nem találtam csak könnyű gép lábát
200 kilós a dög......
Tegyél bele egy 320 mm es rugóúttal rendelkező lábat aztán az már nem fog leütni Nekem is olyan van benne és még sose koppant pedig párszor odacsaptam már
Háh, leküzdöttem az okmányirodát. Nevemen van a gyerek végre. Holnap be is állítom melózni.
a gyárival az a hiba hogy nem tudtam beállítani jóra
mert ha fújtam bele levegőt akkor jó volt a kátyús utakon, de keményen rázott a murván, ha meg nem volt benne levegő akkor lekopogott
remélem most jobb lesz...
Nem tudom milyen mert nem hallottam róla se jót se rosszat de úgy tudom olyan 30.000 ft az ára Amúgy neked mi volt a gondod a gyárival,túl puha volt
remélem elég progresszív lesz......... ez a wilbers ismeretlen számomra
Milyen rugókat raksz előre csak nem azt a progresszív félét
olyan kurva jó lett a motorom evvel az új áttétellel hogy minden nap kell használni
szerencsére már alig van benne benzin nem annyira esetlen az eleje
holnap jön az új rugó a lábakba, ha olyan lesz mint remélem le sem szállok róla egész hétvégén
utána már csak a rugóstaggal kell valamit kezdeni (janszi-janszi- vétel) aztán indulhat az afrika-túra
Gratulálok hozzá .....
Cimbim olyan jó lett a motor,hogy beszarás
falslevegönél én azt tapasztaltam hogy bedurrog ha vissza esik az alapjárat.... de persze igazad lehet
Köszönom a tanácsokat es remelem meg tudom oldani a problemat. Most mar legalabb tudom hol kezdjem a problema megoldasat. Megegyszer köszönöm.