Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet fals levegő a karbi és a hengerfej között,ha mondjuk a szivócsonk repedt vagy szar a bilincs ilyenek..
nekem kivett lészürövel sem produkált magas alapjáratot ...szerintem nem fals levegő lehet hanem karbi beállítás probléma nem állítgattad?
Én nem aggódok Janszi Attól én még fogok tudni aludni éjjel ha neked a dugattyú összekócolja a szelepeket de te már nem biztos
ez egy 125ös.
a 250es dr is gyenge volt, pedig az az erősebbik kivitel volt
nem kell cserélni
bár egy wr250-re simán elcserélném pont faca lenne az asszonynak
de ez a 125ös megállna a nagy segge alatt ahogy leérne az aszfaltról
Mi ez a szunyog?
Szerintem ez max 250
megjött az első csere az xr4-re:
ilyenek a japók mindig agyalnak valamin
bár ha nem agyalnának akkor úgy jártak volna mint mi a pannóniákkal
Szeva
Kapja be a Yamaha tervező is mert az xt meg az srx vez.lánc feszitő közöt van 11mm külőbség
Meg oldódott a problémám már nincs csattogás ezáltal vezérlés gondom se lesz
Masteron remélem tiszta a kép és aggodalmad elszállhat,de azért köszi a figyelmeztetést
Pedig nem is Ő volt a legvirgoncabb ! A másik öreg mutatott be egy leszúrt ritzbergert bicska és fetrenberger mozdulattal kiegészítve...
De lehet még hogy, falsot szív a szívótoroknál!
ha falsot kap a levegöszürö háznál vagy nem megfelelö a levegöszürö akkor csinálhatja ezt . amugy köszönöm megnézem a tolatyut.
A karburátor táján keresd a hibát!
Kopott tolatyú,fals levegő,szegény keverék stb....
Sziasztok. Van egy xl 600-am 86-os olyan problémám lenne hogy nem esik vissza a fordulat ( vagyis nehezen) és mintha nem lenne motorfékem. Telljesen uj a motor furt henger, uj dugo, gyürük, uj szelepszár szim, gyári uj tömitések. Tudna nekem valeki segiteni hol keresem a probléma okát?
A leg gyorsabb indián
Mitne mondjak egy ikon ez a film aki nem nézte még meg tudom ajánlani
lipka gépére legközelebb kössetek már fel 2 betonoszlopot, virgonckodik a wr-el
Szevasztok !

Csapattunk ma egy jót Halásztelektől Kulcsig a Duna árterében, majd vissza Adonytól a szántóföldeken Érdig.
ugyanmár...... teli vagyok kaviccsal jut is marad is
dúrva az az akra dob a gépen! holnap reggel adom postára a csomagot,azzal indítom a napot,szerintem kedden,max szerdán meg is érkezik! majd muta képeket,hogy áll a masinán
cimbim téged basztatni dehogy isten ments
erre volna eszed mi malály kurva meg minden gyerekek meg rágják a küszöböt
egy maláj kurva jól esett volna a fenyvesben
bár a friss avarban majdnem olyan jó érzés veretni
nyugi meg spanoltam a vez láncot ugrani már nem fog
jó képek jó motor mi kell még?
a vez.lánc feszitőm a szar sajna