Azt nem tudom Ini te mit láttál vagy mit szívtál miután ezt láttad de a Keceli Ktm-esek és köztük a kutyás is szokott arra motorozni de még soha nem látott ilyen jelenséget de még csak nem is halott róla Kezdenek ezek a dolgok kicsit mítikussá válni olyan mint az u.f.o jelenségek Az benne főleg a hihetetlen,hogy pont 2db ser-t kaptak aminek az új ára szerintem több mint 3.000.000 ft
saját szememmel láttam szóval nem legenda
munkatársam még meg is nézte hogy 100ezer felett van bennük szóval használják aktívan
halottam endúrós yardokról is de szerintem ők is ezeket látták
de földúton csak terepjárósokkal találkoztam eddig, mondjuk azokat aszfalton is sokat látom
azért van ilyen aktivitás mert izsákon ott a kolon-tó az fokozottan védett, fülöpszálláson a kelemen szék(itt ha jól emlékszem folyamatos a megfigyelés), bugacon az ősborókás, meg egy csomó zárt rész van felénk
lassan már sehová sem lehet menni
Jajj Ini hagyjad már ezeket a legendákat Eddig ez viszi a pálmát 950-es ser ez igen Eddig csak ilyen drz 400 as legendák voltak de most már ez tényleg durva Legközelebb már mi lesz talán Goldwing Hondával fogják kergetni a népet?
itt a tavasszal két tereprallyra épített autot kergetett egy terepjáro a negyesikről néztük, vagy 2órán keresztül szorakoztak vele aztán megunták elmentek
munkatársam terepjárózik aztán az mondta
egy lc4-es haverját simán legyorsulták, pedig trükközött mert ment mindenen keresztül még valami kiszáradt csatornán is
Mert,nincs rá pénzem.
Meg a tied nem is az olcsó kategriából való.
Nehéz lesz eladni annyiért,jó motorok,de nem érnek annyit.
Nem akarlak bántani,vagy megsérteni!Remélem nincs harag.
Jó is lenne
de most fektettem be a következőkbe:
-szinkronteszter 4 órás(szinkronizálást vállalok)
-DynoJet kit
-Saito karbifelújitó készlet(4db)
na ezekre elment egy fél rmx/crm 250 ára
én szoktam ilyent csinálni
vagyis inkább régebben csináltunk, mostanság egyre kevesebbet
de ott nem tájékozódtunk csak simán eltévedtünk
félelmetesen gyorsan el tudok ám tévedni
de a tök-paszuly dolog megvan mindig, volt hogy a vasúti sínek között jutottam el az a/2548 bpontból a b-be
Szerintem meg kéne rendezni egy illegális tájékozódási off-road ágyúgolyófutamot tökön-babon keresztül ki tud gyorsabban eljutni A pontból B pontra közutak használata nélkül
kellene egy extrém endóró verseny különböző márkákkal:
yakutsk-cape town offroad
aztán minden kiderül
persze szerszámok és szerelő team nélkül
bár ne legyünk szőrös szívűek: szerelővas meg tip-top folt lehet a csomagban
megvan meg a kerekszett az xr-hez? Szombaton elmennek erte?
Kuldj egy szamot es hivlak.
Koszi
munkatársam még meg is nézte hogy 100ezer felett van bennük szóval használják aktívan
halottam endúrós yardokról is de szerintem ők is ezeket látták
de földúton csak terepjárósokkal találkoztam eddig, mondjuk azokat aszfalton is sokat látom
azért van ilyen aktivitás mert izsákon ott a kolon-tó az fokozottan védett, fülöpszálláson a kelemen szék(itt ha jól emlékszem folyamatos a megfigyelés), bugacon az ősborókás, meg egy csomó zárt rész van felénk
lassan már sehová sem lehet menni
egy lc4-es haverját simán legyorsulták, pedig trükközött mert ment mindenen keresztül még valami kiszáradt csatornán is
ma tudtam meg hogy a felénk természetőrök 950es serrel kergetik a népet
aztán nem kicsit tudnak motorozni
láttam én egyszer az egyiket izsákon csak nem tudatosult bennem teljesen a dolog
Hátha....
Ha nem jön be, nem baj, ezt is szeretem!
Nincs harag. Nem akarom eladni, csak hirdetem.
Mutassatok még 1 műszakis eladó xr6 ot! Azért ennyi.:)
Hétvégén meg néztem az Ácsi pályát
Meg a tied nem is az olcsó kategriából való.
Nehéz lesz eladni annyiért,jó motorok,de nem érnek annyit.
Nem akarlak bántani,vagy megsérteni!Remélem nincs harag.
Az enyém is eladó....
de most fektettem be a következőkbe:
-szinkronteszter 4 órás(szinkronizálást vállalok)
-DynoJet kit
-Saito karbifelújitó készlet(4db)
na ezekre elment egy fél rmx/crm 250 ára
csak alszik a pinz
vagyis inkább régebben csináltunk, mostanság egyre kevesebbet
de ott nem tájékozódtunk csak simán eltévedtünk
félelmetesen gyorsan el tudok ám tévedni
de a tök-paszuly dolog megvan mindig, volt hogy a vasúti sínek között jutottam el az a/2548 bpontból a b-be
yakutsk-cape town offroad
aztán minden kiderül
persze szerszámok és szerelő team nélkül
bár ne legyünk szőrös szívűek: szerelővas meg tip-top folt lehet a csomagban