Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek ujnak vannak feltüntetve nem bontottnak
Én akartam a CMAtól rendelni egyszer hívtam őket, mondom mi kéne mennyiért van kiírva..... Az ember áááá az már régi ár mindenre kb 1000-1500el többet mondott! Mondom köszi akkor és nem is kerestem őket többet...
mittudomén
fel kell tenni aztán jólvan
növeli az aktív tömeget
Lapos vagy? na az mi a jóistennek?
CMA motornál van 600as KLR-hez való!nem tudom a hossza azonos lehet e avagy sem
Már útbaigazítottak minket tudunk mindent :)
Viszünk magunkkal vadászt is
utánam is lőttek már, de szerintem csak a levegőbe mert nem volt lyuk a zsigulin
látni kellene, mindent meg lehet csinálni, max kell hozzá pár marék laposvas meg ilyenek
Tbányáról már hallottam utánalövéses történetet..aztán hogy mi igaz vagy mi nem...
Vigyázzatok az erdészekkel mert arra amerre mentek állítólag nagyon komolyan veszik a dolgokat és állítólag vadászidény van
robesz bowden van egy halommal a közelemben mert anyós faszija ezekkel bizniszel! de hogy alakitsam át? a bowden vezető is asználatatlan..ennek alul van egy állitó csavarja amiből kitört a vezető..
Vagy Honda..... megrendeled másnap ott van.....
hehehe
veszel egy robesz bowdent aztán átalakítod
Én mennék csak egy kuplungbowden takaritás tragédiába torkollt! Elöször a vezető adta meg magát aztá meg a kuplung bowden.. Pedig szombat délután ki akartam menni garázdálkodni de igy nem fogok! A KLRfórum meg annyira kuka hogy lehetetlen 2héten belül választ kapni olan kérdésre hogy nincs e valakinek elfekvőben kuplung bowdenje..
ilyen inkognitó fészbukkom már van, a csajokat sasolom vele
Mi megyünk.... Majd Vasárnap lesz élménybeszámoló!
Csinálhatnál facebookot Ini vagy asszonykádéról bejelölni, akkor látnál mindent.........
majd hétvégén egy kicsit
Szép jó nagyot uraim
Motorozik azért még valaki?
biztosra kell menni
Nem kell olyan vastag. A görgők vonalában van csak. 4-5 mm elég.
ilyenem nincs pluszba
vágatni kell 12es lemezből
Ez lenne a lényeg.