Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs RMX450Z
Vannak jó Japán endurok is:
klx450r
rmz450z
crf450x
wr450
ezek szerinten elérik a narancsok szintjét,szerintem mind jobb mint egy ktm!
lehet rosszul tudom,de ezt a kerék szettet itt árulta valaki 45e ft-ért vagy nem? javítsatok ki ha tévedek
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Köszi szépen!
A videók tegnap készültek a házi játszóterünkön az nem a túrán volt
még a nem ütőképes endúróban se erőltetik meg magukat
pl crf250l
a fogyasztásán kívül semmi pozitívum nincs abban a motorban
Te teljesen hülyének nézel?

Gabinak meg üzenem ne dudàlgasson mert ilyedtemben beleàllok a fékbe pároslábbal
Jók a képek és a videók facen. Grat!
Ez így van és hát a japánok a Hondánál erőltethették volna az önindítót is!
pl XR400 XR600
Lehet most nekem is XR400 lenne.....
Ez a jövő!Már szinte teljesen átvették az európai endurók a piacot.A Japánok nem erőltetik meg magukat ütőképes enduró gyártásába.Szép lassan mindenki besárgul aki komoly verseny endurót akar
Igen itt már csak én voltam a Hondával és egy DRZ.....
12en indultunk abból 8 narancs volt......
Kicsit narancsvidék! :D
Nem értettelek félre mert te arra utaltál,hogy jól megy az 500 as a rövid áttétellel Én meg azt sajnálom,hogy a dominak nem igazán terepbarát a kiegyensúlyozása de hát igazából nem kimondottan terepre készült
félre értettél
Én elhiszem,hogy rövid áttétellel rugalmasabb nekem is domi van csak 650 es ráadásul tunying karbival meg tunying veztengellyel ráadásul fordított telóval ami kb 5-6 kg val könnyebb mint a gyári de sajnos így is baromi orr nehéz a dominátor és azért annyira könnyen nem kapkodja az elejét mint a videóba a WR főleg nem laza talajon mert inkább elkapar
Meglepődnél milyen jót lép 13-45-tel a kicsi 500
Azokat könnyen felismertem csak a videó elején azt hittem te vagy a kamerás és meg is lepődtem,hogy az nx 500 ilyen könnyedén emelgeti az elejét de aztán rájöttem,hogy az nem te vagy és a fejidom egy wr-re hasonlított
Sziasztok
Szombat reggel itt ébredtem
Masteron a lényeg a Fekete meg a Piros :D Egy Dominator és egy XR 650 R :D Hondák!
velem is előfordul nemtudom merre vagyok, biztos öregszem.legutobb egy düllővel arrább keveredtem és majdnem öntöző csatornába landolta azt hittem ott lessz a híd
Igen WR
Milyen motorral volt az operatőr?Talán egy WR
https://www.youtube.com/watch?... Kevergés, kevergés Kevergés
Felkelsz! Beöltözöl és majd jövünk! Addig tartsad melegen a kávét és a motort.
Szia!
Írj a mail címemre mennyit gondolsz érte, ha így jó neked!
Előre is köszi!
Szia!

Nekem van 1 teljesen új gyári ilyenem. Hondánál vettem zacsijában van még, de nem raktam fel a gépre. Talán még a felfogató csavarok is megvannak